Pages

Monday, 25 October 2010

taubat nasuha

tengok tak cerita tv3 semalam?

tak jadi nak tengok FFM sebab taubat nasuha lagi menarik.

sedih sangat cerita tu. tambah-tambah dia punya ending.

bagusnya kalau dapat jadi wife yang penyabar macam Laila.

maybe cerita ni boleh menyedarkan parents yang terlalu buzy mengejar harta dunia berhenti sekejap bagi perhatian sedikit kat anak-anak. sebelum terlambat.

kalau tak suka pulangkan balik!

5 comments:

mamalieyna said...

akak tgk FFM la mlm tdi, tu pun tgk sikit2 je, pastu tertido...alaa ruginye..citer camtu, akak sukaa..

gee ryder said...

dh tgk gak dulu masa mula2 tyg..
Skg ni kalo nk mrh2 aqeel kena ingt cite tu hehe

maya amir said...

alaa..tak tgk.. kat tv mana?

mek da ©™ said...

nanges tgk cite ni :(

Joy said...

terlepas. sbb teman mr.hubby yg ada futsall games...