Pages

Friday, 29 October 2010

owh dingin pagi..

cuaca pagi tadi sangat best untuk peram tido. best nya kalo hujan di pagi-pagi weekend.

pagi tadi hampir nak berlaku tragedi yang tak diingini. lepas mandi pagi tadi sementara tunggu husband mandi nak solat subuh pergi dapur kejap buatkan dia air. pastu masuk bilik hampir terjatuh depan toilet sebab terpijak air. lantai licin. naseb baek sempat pegang kat pintu. kalau tak dah selamat dah pagi tadi. isk.

heh. tapi salah sendiri jugak lantai basah sebab i yang buat. husband selalu sound i suka lap badan luar toilet. so keluar toilet dengan air ngan badan basah. tapi biasanya tak terpijak pon. kalau pijak pon tak licin. hari ni maybe peringatan. so lain kali kene lap dalam bilik air. isk. i tak risau badan sakit sebab jatuh. jatuh-jatuh ni memang dah jadi kebiasaan. tapi kalau dalam keadaan macam ni kalau jatuh tadi, kalau jadi ape kat baby. huaaaa.menyesal tak sudah. hari ni masih dilindungi.

Photobucket
dinner semalam. udang masak black paper ngan sup sayur

cuaca sangat bagus untuk menjemur kain. mahu blog walking sekajap sebelum start buat kerja rumah.

selamat bergumbira dihujung minggu~

4 comments:

Bai said...

isk ko. hati2... owh udang aku tak pernah try masak black paper. nak try lah.. =D

mek da ©™ said...

xpernah buat gak udang tu..resepi pls

Mimy Hamid said...

resepi udang black pepper bagi le

rATu kEBaYA said...

udang blck paper tak pernah buat lagi.. resepi pls...

samalah suka lap badan kat luar bilik air