Pages

Thursday, 7 October 2010

kembali dengan aktiviti

sejak raya aktiviti blogging serta aktiviti harian sedikit berubah. dan bila balik kl pon ambik masa balik nak kembali ke rutin ditambah-tambah lagi dengan kesihatan minggu ni kurang memuaskan.

walaubagaimanapon blog-blog yang u follow i masih jugak jenguk. tipu lah kalau kata seminggu tak bukak blog kan. heheh. tapi tak sempat nak tinggalkan komen pon. just baca jer nak tahu perkembangan semasa.

masalah utama sekarang adalah blog yang i hari-hari baca tapi tak follow. sejak tukar link blog lama tuh, blog list kat tepi blog hilang. now i kene berjalan-jalan melompat-lompat pergi mengumpul balik blog-blog yang wajib dibaca hari-hari tuh.

tak pe. pelan-pelan kayuh.

dengan layout blog ni yang skema habis. harus juga tukar template bagai. tapi malas nye ya allah~ biarlah bogel macam ni dulu. malas nak serabut-serabut dengan code2 lagi.

so kepada kawan-kawan yang dah lama tak tengok jejak i kat blog masing-masing, jom kita terjah~

nota tambahan untuk suami: huiiii..internet laju giler. tq sebab sudi tukar bb. ngehehe. tulah. kutuk2 lagi celcom i, time nak travel celcom jugek yang anda usung. selamat menambah pressure hidup dengan celcom bb. i nak g melayan youtube. ngehe

0 comments: