Pages

Tuesday, 5 October 2010

incognito mode

hallu~

thanks kepada yang drop comment and email nak terus baca blog i. sangat-sangat rasa di hargai. *smile*

reason kenapa nak tukar link adalah saja nak berubah angin.

tapi diri sendiri tak sure kemampuan nak berblog secara incognito ni sebab memang suka letak gambar sendiri banyak-banyak kan. hehe. tak pe. kita try. kalau tak mampu kita gelak ramai-ramai.

walaubagaimanapon, isi blog masih tetap sama. hala tuju blog tetap sama, writer pon masih sama, bahasa sama, cuma identiti lebih tertutup.

jadi walaupon link dah lain and nama pon dah lain, kepada yang kenal saya masih tahu ni saya. heheh

jumpa lagi di entry lain.

babai.

7 comments:

eMMe said...

selamat kembali berblog Farah...take care dear n thanks for da invited.

Cik Puan Fara said...

TQ sbb kasi this new link..
wahahaha.. dl suke tgk masakan2 u farah.. n penah try masak sama, spageti tu..
pembakar semangat ok blog u tu dl.. hehehehe

puterikurekure said...

cepat2 update ok! kita tunggu~

mek da ©™ said...

boleh tahu kenapa tukar link..ee tetiba jd bz bodi

~~zaa~~ said...

thanks farah bg new link ni. :) selamat berblog kembali ecececec :p

so blog lama apa jadi???

iem said...

thanks farah bg new link ni. :) ...

intannazirajalil said...

aah..
kalo nk amik resepi blog lame dulu cmne?
hehehe...
sy dulu 1 block ngan kekande madihah mase degree kt ukm...
tetibe terjumpe blog adindanyer plak..
=)