incognito mode

hallu~

thanks kepada yang drop comment and email nak terus baca blog i. sangat-sangat rasa di hargai. *smile*

reason kenapa nak tukar link adalah saja nak berubah angin.

tapi diri sendiri tak sure kemampuan nak berblog secara incognito ni sebab memang suka letak gambar sendiri banyak-banyak kan. hehe. tak pe. kita try. kalau tak mampu kita gelak ramai-ramai.

walaubagaimanapon, isi blog masih tetap sama. hala tuju blog tetap sama, writer pon masih sama, bahasa sama, cuma identiti lebih tertutup.

jadi walaupon link dah lain and nama pon dah lain, kepada yang kenal saya masih tahu ni saya. heheh

jumpa lagi di entry lain.

babai.

You Might Also Like

7 comments