Pages

Tuesday, 19 October 2010

i miss her...

dah penat makan roti. rasa macam dah banyak sangat yis dalam badan. so hari ni untuk lunch (awal sungguh lunch sebab hari ni breakfast pukul 615 pagi) makan lempeng kosong ngan sambal sardin.

lempeng kosong dengan sambal sardin cili padi and kicap lebih adalah makanan ruji beliau. huhu. tapi i punya version kicap tak banyak sangat.

lempeng kosng dengan sambal sardin

sapekah beliau?

my alom

semakin hari semakin jauh. memang macam ni ke bila membesar? jom jadi kecik balik lah kalau macam tuh.

17 comments:

mamalieyna said...

cantiknye along!...normal tu farah..semakin hari semakin la terpaksa berjauhan, msg2 ada kehidupan sendiri kan...huhu..

psss: aalaaa tempek la gmbr along kawen ari tu =P..sibuk je nak tengok org kawen!

KV said...

tu blom masing2 ada anak (walopun farah dah peknen. Hihi). Sikit lagi, laaaagi sibuk byk komitment tau. Pastu kalo jumpa byk giler cerita nak apdet. Haha
Normal lah tu.

eMMe said...

ur alom kiut sgt..berseri gitu!

lame tak buat sambal sardin,

farah, penah try kari sardin? sedap gak makan bersama lempeng...me suke...

Bai said...

bestkan..kecik2 leh tarik rambut..tp skang pun boleh hape? hahaha

~~zaa~~ said...

cepat tempek gambar along kawennnn!!! tu la lumrah yang..sebab masing2 ada tanggungjawab sendiri...

maya amir said...

lame tak makan lempeng...sweetnye along awak...:)

nieda said...

sedapnya...nak sikit boleh?hehe

mek da ©™ said...

comeinya along..cam farah jgkk

mrs.spicy said...

kak ieyna: gambar takde lah. dok ngan tuan badan. hik hik. kalo buat entry pon xleh tempek gambo xbes

mrs.spicy said...

kv: aduyai..tu yang malas nak membesar tuh=p

mrs.spicy said...

me: tak terer la buat kari. kalo buat mesti rasa tak seumpphh mamak. so macam putus asa nak buat kari. hehe

mrs.spicy said...

bai: sekarang tak boleh. nanti rambut rosak. hehe. tarik2 tudung lah=p

mrs.spicy said...

zaaa: tak banyak gambar cantik la..nanti bila dapat soft copy farah tempek

mrs.spicy said...

maya: lempeng memang terbaik.hehe

mrs.spicy said...

nieda:sedap tapi malas nak buat=p

mrs.spicy said...

mc da: *blushim*=p

Aieyn said...

magh.. bleh x nak tnye mane along ko beli tudung ct yg comel tu? huhuhu....