Pages

Thursday, 28 October 2010

=)

takde title yer kawan-kawan. nak senyum jer. heheh. hati berbunga riang.

dah lama tak tempek gambar sendiri dalam blog. kejanggalan memang lah terasa. lama-lama aku rasa incognito mode ni ke laut. muka tak santek pon rase gak nak tunjuk muka. hehe. rasa tak ramah lah xde tuan blog dalam blog. isk. sangat bukan saya. tapi kita bertahan dulu.=p

sebab dah lama tak de tuan blog kat blog bagi lah peluang i nak letak gambar sama 3 ketul.

Photobucket


Photobucket


Photobucket

wahahaha..macam fengantin baru orang kata! inai penuh di tangan.=p

naseb baek tak cukup inai nak pakai kat kaki. kalau tak ngan kaki-kaki sekali mak pakai tau hari tuh.

next week ade appointment kat hospital. bimakna next week mak dah 8 bulan nyah! 8 bulan! 8 bulan! *pengsan*

weekend depan masa deepavali baru nak buat majlis sembahyang hajat untuk kesejahteraan baby and ibu baby kat kampung. biasa orang buat masa 7 bulan. tapi tak pelah lambat pon. asalkan buat. huhuh. semayang hajat sendiri yang penting.

pagi tadi timbang berat beza berat aku ngan husband beza 1kg jer! bila-bila masa jer i akan lintas dia ni. 1kg tuh ape la sangat. benci betul. kalo dia outstation sememangnya akan turun berat. i pulak tak pernah reti-reti nak turun. naik jer memanjang.

heh! siap lah u. mulai petang ni i akan suburkan u dengan makanan kasih sayang i. mana boleh wife berat dari husband. u kene gemuk! tak kire~

semalam lepas lunch turun kat office management sebab nak beli access kad. tak puas hati sebenarnya aku dengan isu access kad ni. sebelum ni access kad yang guna untuk masuk kat pondok guard ngan nak masuk bangunan sama. so senang lah kiteorang bawak satu kad jer kesana kemari. sekarang dah asing-asing. nak masuk bangunan kad lain. nak masuk kat pondok guard lain. idok ke menyusahkan? dah la kene bayar. kalo free tak pe jugak.

Photobucket
nah! sebab marah jadi amik gambar kene tunggeng terbalik -_-"

office management tu kat 3rd floor( 2.5 kut sebenarnya.hehe.tingkatt 3 rumah iem). biasa kalo kiteorang turun tingkat 3 kiteorang guna tangga jer. konon-konon exercise. heheh. idok lah perlu naik lift kalo setakat setingkat kan? jadi semalam i turun guna tangga jer. turun ok jer, bila naik aduyai..... jalan macam kingkong tekangkang-kangkang. mengahnye! masa bulan puasa hari tuh masih lagi steady naik tangga rasanya. nak naik sambil melompat-lompat pon boleh lagi. tapi kene buat belakang husband lah.

cepat nye i membesar. makan baja ke ape ni!

pebualan dengan rumet yang jujur(dah tak jumpa dia beberapa bulan);

"sangat gemuk kan i loni met"

"ye ah met. gemuk debok"

-___-"

11 comments:

ina said...

kak farah!

comelnya perut! hehehheheheee ;)

suka tengok....hehehee

puterikurekure said...

wah! perut comel ituuuu~

kita tak amek lagi gambar perut. nak ekna amek ni. cian aby nanti mesti tertanya2 nape masa abg khalish gambar perut mama banyak, masa dia gambar elek pocik. haha.

Bai said...

waduh besar perut kamo!! suke2!! By suka tengok org mengandung..hehehe...

Ezzah said...

alolololo....comeynya perut!

ehehehe..

ehhh...tetiba rindu utk berkeadaan macam niiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:)

eMMe said...

farah seksi la yew, suke tengok~ auwm...

goblogbyfarah said...

ya, sangat besar!!!

mamalieyna said...

waaah rindu nak perut camtu juge! =P

take care ye...dh dekat tuh..weeei ...tak sabarnye! ^_^

alaaa akak slamber je lg berat dr en suami..ekeke.. =P

kiranajoe said...

OMG!besarrrrr...takut la u ols.hik!

Cik Puan Fara said...

bestnye tgk perut tu.. sexy!

erm.. access card umah i pn cmtu.. blck A & B becantum tp memandangkn i dok block A, takleh msk ikut pintu block B..
tension btol

mek da ©™ said...

hai baby dlm perut dh semakin membesarrr

Mimy Hamid said...

perut ko dah besar ...comelll sangat...