Pages

Sunday, 24 October 2010

ahad sejuk

dah nak tengahari tapi cuaca masih redup lagi. boleh jadi pemangkin untuk tido sepanjang hari ni. heheh. suka cuaca hari ni. tak panas baru best nak bercanda di rumah.

weekend kali ni sama jer ngan weekend-weekend biasa. banyak menghabiskan masa di rumah. huhu. cuma ade sedikit lain nanti lain entry kita cerita. hari ni nak stay kat rumah jer, main masak-masak, kemas rumah sikit, pastu nak packing barang husband. esok dia mau ke bintulu lagi. so akan tinggal sorang-sorang lagi. tapi kali ni tak de perasaan sebab 3 hari 2 malam jer. heheh

breakfast pagi ni, mee goreng

pasal pregnancy i dah masuk minggu ke 30! cepat sangat la pulak rasa bila akhir-akhir ni. masa awal-awal dulu nak tunggu lepas 4 bulan punya la rasa masa lambat berlalu.

i kene banyak meluangkan masa ngan baby ni sekarang. sebab masa dah tak banyak. nanti bila baby dah kat luar mesti rasa dah lain dengan masa dalam perut. huhu

last night mimpi beranak. gihihi. giler horror. masa beranak nak push tu tak horror pon. sebab macam senang jer push. sekejap jer dah keluar. pastu tibe-tiba dah ade kat rumah. padahal masa tuh baru jer lepas beranak. part yang horror adalah i tak boleh handle si baby yang tengah menangis. i buat macam-macam tapi baby tak nak berhenti menangis. isk.isk. kelam kabut jer rase dalam mimpi.

husband pulak mimpi i kahwin 3. haha. mengarut betul mimpi kiteorang. i siap tanya siapa husband i lagi dua orang. ngehehe

"u husband no berape?"

"mesti lah i yang first"

haha. siap bangga lagi tuh dia 'laki' tua. tapi kalau ii nak jadi bini muda. bini muda lah paling disayangi kan?

5 comments:

mamalieyna said...

hoho..sedapnye bf farah..! lama tak buat grh mee sndiri..hehe..

tu la, this weekend kak eina pun dok umah je, mybe sbb faktor ujung bulan kot..esok baru gaji org gomen, akaknye gaji lg lmbt ujung bulan kang..hehe..so, dok umah jer lah! =P

hahaha..mimpi pelik2..! kak eina pun gitu gak, sllu mimpi ntah pa2..

**sHiKinn** said...

glurrp..tetibe lapar tgk mee itu..weekend kat rumah la best kan..tambah2 ngn cuaca sejuk cam ni.ehee

maya amir said...

hahah..sempat lagik mimpi kawen 3 ye..kekekek

gee ryder said...

org pregnant mesti mimpi bersalin punye hehe..
Boy ke gal bersalin tu? Ptutnye tau tu :)
kalo sng sgt maksudye nt susah..gahahaha

mek da ©™ said...

menarik gile mee grg farah