Pages

Monday, 18 October 2010

19 bulan

masa husband outstation hari tu pecah rekod tidur sorang-sorang tak de orang teman. *bangga* mungkin dok kat sini tak de masalah kut duduk sorang-sorang sebab tak rasa sunyi sangat pon. atas rumah kiteorang sekarang student yang sewa. pukul 530 setengah pagi dah dengar bunyi dieorang bersiap. malam-malam pon boleh dengar dieorang bising-bising kalau bukak sliding door. teringat zaman remaja. sekarang dah tak remaja=(

tapi 3 malam jer. lepas tu pergi johor untuk majlis along and konvo pokwe dan lepas balik dari johor pok we stay kat rumah sebelum balik kelantan. teman sampai husband balik atas sebab kesihatan. hehe

hari husband balik adalah hari 19 bulan kawen. sila salahkan hormon pregnant. kali ni i lupa lagi! isk. dia pagi-pagi dah wish. jadi untuk menghilangkan rasa bersalah merancang masak special sikit untuk sambut kepulangan suami. ajak pok we pergi bahan mentah kat giant.

ikan siakap 3 rasa.

dengan sayur kailan ikan masin and telur dadar

*telur dadar menu wajib yang tak boleh tingggal* =p

tak de lah special sangat pon. gihihi. cuma masak kali ni tambah lagi satu bahan yang tak pernah guna. sos plum. i dah makan makanan makanan yang campur nenas, tapi tak makan nenas lagi. eh. makan sikit.=p



dan sebagai hadiah kene tinggal and 19 bulan kahwin, ter overdose benda kat kat ni. nyum nyum.

2 comments:

mamalieyna said...

tak sunyi ok la farah...akak kdg2 pun kena tinggai gak, tp berdua la ngn arif..dh la sunyi kt sini..wuwuu.. =P


waaah lama tak jamu mata ngan masakan farah! yummy! ^_^

Bai said...

sedap..satu hari nak g umah ko n makan-makan. hahaha selambe aku datang