Pages

Monday, 11 October 2010

10.10.10

weekend ni sangat buzy sebab family dari kelantan datang rumah. badan sakit-sakit sebab travel. adeh.

10.10.10 banyak peristiwa penting kan. terutamanya semuaorang berebut-rebut nak kahwin semalam. huhuh

1. majlis sambut menantu along kat johor. tak de gambar. tunggu lah update bergambar dari tuan badan.

2. convo pok we. juga kat johor. dan juga tak de gambar.

ish. bie, saya memerlukan camera. tak pon satio, heheh.

semalam ade accident kat highway. berita lanjut kat sini.

dan i salah seorang mangsa! bukan mangsa kejadian, mangsa keadaan. accidentnya jalan belah sana, tapi belah sini pon sama naik sebab orang nak tengok accident. isk. isk. sepatut sampai kl kul 1, tapi kul 1230 masih lagi dok melangut dalam jem.

dah la sakit pinggang, dah lah abah yang drive ni mengantuk. dugaan betul.

2 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

101010 mkn kenduri dan tdo dumah aje :)

mamalieyna said...

issh farah dijln tu di hari kejadian ngeri tu..? ish..memang ptt penat!!!