Pages

Thursday, 23 September 2010

ini bukan blog serius

geli pulak bila kadang-kadang perlu serius ni. tapi untuk menjaga hubungan plus membela diri maka harus lah. so dalam tengah buzy-buzy ni update lagi seketul entry supaya entry serius yang sebelum ni cepat-cepat turun bawah. ngehehe

maka maghfarah serius sudah pergi. maghfarah mood normal sudah kembali lagi~

maghfarah mood normal adalah maghfarah yang over excited pasal her pengembangan perut, pergerakan perut, pasal food masuk perut, dan semuanya pasal perut. hehe

semalam tak sempat nak bukak internet pon. mak buzy nyah. sampai tak de masa nak update blog. nak on latop pon tak sempat.

pagi-pagi lagi buzy buat nasi kerabu. bukan jadi chef pon. jadi assistant jer. awoh datang buat nasi kerabu terbaik dari ladang. nyum nyum.

petang sambung buat siso. sampai ke malam. haish. awat tak siap-siap neh~

untuk husband,

ni homemade nasi kerabu sebab takde bunga nasi kerabu so tanak nasi putih biasa jer.

siap masak solok lada ngan beli bawang putih jeruk lagih.


owh..bagi yang bertanya, siso tu merujuk kepada cenderahati untuk tetamu masa kenduri kahwin. tak tahu lah kenapa panggil siso. haha tanya nenek moyang lah nanti.


ni namanya siso yang melimpah ruah

dan ni perut yang melimpah ruah

cermin besar hanya wuujud dalam bilik pengantin jer. so walaupon bilik pengantin masih lagi bersepah terpaksa lah amik gambar sini jugak. hehe. so sila lah abaikan bilik yang penuh dengan barang itu~

seminggu tepat-tepat u tinggal i hari ni bie. perut i membesar dengan jayanya kan. haha.

9 comments:

~AmyLiana8886~ said...

besarnyer perut..hihi..

kalau org terengganu paggil sisa..

org luar pgil door gift kut;..hihi

Byzura Mj (By) said...

wau besar! weh aku pose arini ;(. telan air liur :P

Ieda Al-Habsyi said...

solok yum yum! waa!! baru tgk pewut ibu comel! :)

mek da ©™ said...

perot ibu makin membesarrr..yehaa

Dong, Dia & Azra said...

lagi tiga bulan nak berjaya membesar ni Farah...hehe...banyak lagi ruang...

maya amir said...

eh dah beso perut.. heheh mesti tak sabar tunggu bb kuar:)

mamalieyna said...

dah agak dh 'siso' tu dimaksudkan..hehe..lain bebenor bunyinye eh..hehe..

wah perut comel!

d.a.m.i.q.u.l.a said...

eh dah besar pewot die...bile due ni?

mamashikin said...

ore klate meme panggil siso..hahaha..eh duk pasir mas kat ner eh?kot2 la terjumpa ke nanti..ehee