Pages

Monday, 6 September 2010

holoh la baby

masa husband tak de, baby bergerak tendang-tendang dengan hebat nya. buat i happy di kala bosan tak de suami.

tapi bila daddy dia balik dia gerak manja-manja jer.

dan sekarang i bukan dalam mood baik sangat. dan dia bergerak bagaikan juara.

i rasa dia nak happy kan i kut. hehe. bila daddy ade die tahu mommy dia dah happy so die nak berehat jer, tak mainkan peranan.

hehe

hari ni husband ade majlis bukak puasa dengan ofismate dia. i tak ikut sebab takut terlebih makan nanti esok nak jumpa doctor berat naik. boleh?

fuhhh..esok tolong lah berat jangan naik. fuuhhhh...fuhhhh..kalau tak sia-sia melepaskan peluang makan sedap.

14 comments:

Ezzah said...

eheheheh....bnyk ke berat naik?
mcm izah, time pregnant berat x bape naik punnnn...tp lepas bersalin...haaaa ambik! walaupun naiknya sikit tp nk trun kemain payah. :P

myle@my said...

eee..
seronot kan diye gerak2...
huhuuu...
farah nyer due bile ek?
;)

~~zaa~~ said...

baby tokse mommy dio sedih la tu! :D

Byzura Mj (By) said...

doktor marah ke kalo badan naik?

ederq said...

xpelah naik asal u and bb sihat! :)
dah nampak ke boy ke girl?

mrs.spicy said...

ezzah: banyak jugak sampai doc soh diet. haha

mrs.spicy said...

myle@my: insyaallah akhir tahun ni..xpon baby new year. hehe

mrs.spicy said...

bai: naik ok. jangan terlebih naik..dalam kes aku doc suruh turunkan sikit bulan puasa ni. hehe..tapi mcm tak turun pon. menten. naik pon tak.

mrs.spicy said...

zaa: tu lah..yo kalih=p

Lady of Leisure said...

hehe sabar je lah.. takpe2 as long baby sihat kan

rynas said...

ala ilekslah farah kalau naik pun dah mengandungkan mmg ler naik..hehhehe

Nia said...

baby memang berkongsi emosi dgn ibunya kan..hehe. ibu happy, dia pun happy!

mek da ©™ said...

selamat hari raye utk farah dan encik suami..tak lupa buat coming soon baby

~LIZA~ said...

ala farah, jgn risau sgt la kot berat badan naik as long as u tak dpt penyakit apa2.. take it easy :)