holoh la baby

masa husband tak de, baby bergerak tendang-tendang dengan hebat nya. buat i happy di kala bosan tak de suami.

tapi bila daddy dia balik dia gerak manja-manja jer.

dan sekarang i bukan dalam mood baik sangat. dan dia bergerak bagaikan juara.

i rasa dia nak happy kan i kut. hehe. bila daddy ade die tahu mommy dia dah happy so die nak berehat jer, tak mainkan peranan.

hehe

hari ni husband ade majlis bukak puasa dengan ofismate dia. i tak ikut sebab takut terlebih makan nanti esok nak jumpa doctor berat naik. boleh?

fuhhh..esok tolong lah berat jangan naik. fuuhhhh...fuhhhh..kalau tak sia-sia melepaskan peluang makan sedap.

You Might Also Like

14 comments