Pages

Friday, 17 September 2010

bulan ke 6

orang dok sibuk pasal raya tapi i malas. mood raya dah habis. biskut raya pon hampir habis. so i nak update pasal pregnancy.

alhamdulillah setakat ni baby and ibu baby sihat. baby dah menendang dengan kuat tapi daddy tak pernah rasa lagi. hik hik

baby dah merasa makan nenas. tu pon tak sengaja. masa raya ni pergi raya semua rumah ade hidang tapai, tapi tak berani nak makan tapai lagi. so telan air liur jer tengok tapai. tak pe baby, tahun depan kita melantak tapai puas-puas.

masa jumpa doctor sebelum balik raya hari tu position baby masih tak berubah. masih di bawah. tak pe lah yang penting semuanya selamat.

kut-kut lah ade orang rindu i, i tempek gambar pagi raya ke 2 tengah siap-siap nak pergi beraya kat terengganu amik gambar family dulu rumah mertua. tempek gambar ni sebab ni jer gambar dari tepi. heheh

macam tengah gaduh

gambar yang lagi proper insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. sekarang tengah membuzy kan diri di kampung. husband dah jadi arba'i bujang kembali kat kl sebab dia balik kl sorang-sorang. i masih berseronok di kampung. heheh

jangan rindu i and baby yer bie. =)

10 comments:

~ As ~ said...

wahh dah 6 bulan pun...jaga kesihatan elok2...& salam lebaran...

PuteriKureKure said...

wah! masih beraya di kampung ya? seronoknyaaaa~

mamalieyna said...

selamat hari raya farah n baby! waah masih di kg! bestnyer!^_^

ye la. pic tu cam tgh gaduh je..ekeke..

nieda said...

seronoknya beraya kt kg..baby pun makin besar

Cik Puan Fara said...

comel!
:D

Lady of Leisure said...

comelnya perut..
:)

Byzura Mj (By) said...

cantik baju :)

Dong, Dia & Azra said...

cantik gambar ni. masa peknen memang agak malas nak beraya. tumpuan lebih kepada tak sabar menunggu ketibaan baby.

Farah said...

perut dah besar..take care!

alyyani said...

cantek nye ibu mengandung itu!