Pages

Tuesday, 21 September 2010

aktiviti di kampung

dah terasa kebusanan sebab dah tak de tugas nak buat. hanya tugas-tugas rutin jer buat hari-hari.

bangun pagi-pagi breakfast. kalau tak de orang yang rajin nak pergi beli nasi belauk or nasi kerabu terpaksa masak. lepas breakfast kalo syahir dah bangun suap syahir nasik. tapi biasanya budak kecik tu jarang bangun pagi. so aktiviti lepas makan adalah buat kerja rumah yang ringan-ringan sambil online sampai lah tengahari sediakan lunch.

lepas lunch aktiviti bebas. nak sambung online or nak tido. tengok tv memang tak de harapan budak kecik tu tengok cartoon. dah la chanel 613. untuk kanak-kanak 5 tahun ke bawah. heh! tv kat dapo takde astro. jadi busan. hurmmm

tapi semalam best sikit sebab dah start mengisi 'siso' untuk tetamu-tetamu dalam paper bag. suka aktiviti neh. hehe

koko jelly. masa kecik-kecik suka makan. dulu rasa macam coklat paling sedap dah rasanya. tapi sekarang tak sedap langsung.


7 comments:

mamalieyna said...

best aktiviti mengisi 'siso'..(siso tu apa farah =P)..utk tetamu ni..dah dekat majlisnya..mesti kalut n berdebar ni..eh bkn farah berdebar..along yg berdebar yee..hehe..

mek da ©™ said...

dulu2 mmg fav ai le koko jeli ni..eee

~AmyLiana8886~ said...

sekarang taste dah tinggi..hehe

nieda said...

Baru dgr perkataan SISO..hehe

eMMe said...

Siso? mcm name org, tapi bukan name org kan...

Ieda Al-Habsyi said...

siso tu ape farah? kene tanya laki aku ni hehehhe :)

alyyani said...

sama! koko jelly skang sebelah mata pun tak pandang. kalau dulu, tu dah taraf ferrero kot. hheheh..