Pages

Thursday, 26 August 2010

panas nya!

panas nya 2-3 hari ni. semalam ngan hari ni bagun tengahari pagi macam baru lepas jogging berpeluh. walaupon tido bawah kipas. pasang ekon siang-siang buta ni baru tahu. biar bil electric triple bulan ni. pasang ekon siang malam. aishhh.

" panas la bie sekarang. 24 jam berpeluh. melekit badan. tak selesa bla bla bla. rasa nak bojel. bla bla bla"

"panas dunia yang"

-_-"

16 comments:

PuteriKureKure said...

sama la kita. tido malam peluh2 sampai pening kepala. haihhh~

eMMe said...

tak payah pakai baju, hahaha..alaa..lagi pun, kat umah u n ur B je kan...sexy skit...

etiey.com© said...

org peknen mmg kepanasan. huahua... masa ai mengandungkan eysraf...3 bulan terakhir bil letrik mmg kaw-kaw. ada jer dlm rumah ekon mesti dibuka! menguap nguap panasnya

~~zaa~~ said...

series, panas gila..kat putrajaya ni lagi la..panas sangat..nak tido mala pun tak selesa..ada jugak aku rasa tido bog** kang! hahahahah fara pakai baju sexy2 je, ilang sikit panas tu

mrs.spicy said...

emme: buat kerja rumah sambil bojel rasa macam nasya aziz pulak. ngehehe

mrs.spicy said...

intan: hormon pregnant ni lagi lah menambah2 panas..

mrs.spicy said...

etiey erywan: tu lah..di tambah pulak ngan pregnant. memang panas habis. err..farah dok dalam rumah 24 jam. kalo pasang ekon 24 jam kang kalah bil pejabat pulak=p

mrs.spicy said...

zaa: errr..malam..err..memang..urmm..err..=p

Nia said...

tapi memang sekarang ni panas tau Farah..uii,.panas dunia pun bahang..hehe..

nieda said...

Mmg skrg tgh panas..bulan Ramadhan mmg mcm ni..Lagi2 u preggy, panas akan jadi 2x ganda esp bila dah masuk trimester 3 nanti..

mamalieyna said...

yelah farah, 2,3 hari ni panas berpeluh2..org dok sblh bukit ni pun leh berpeluh jgk skrg..hoho...

tmbh2 org peknen, lg laaaa panas berganda!

Dong, Dia & Azra said...

org peknen memang rasa lebih panas sebab hormon...asik berpeluh sajork...

Byzura Mj (By) said...

hahaha yang last tu wakenabeb!

aNiS tHe BumbleBee said...

kikiki..alaaa bojel jeeeee..ngahhaaha!

azra said...

huhhii..(tergaman)

ena said...

umah akak ni siang malam ekon on sajork.. bukan sebijik lak tu! 2-3 ekon skali bukak..

sorang kat bilik sorang kat hall sorang kat study room.. huhu layan je la