Pages

Wednesday, 18 August 2010

name sape?

masa: semalam

sekarang ni ramai student yang pergi semayang. saja meramahkan diri.

me: duduk block mane?

dia: block A. akak dok block mane?

me: A jugak. tingkat 3A. student ke?

dia: a ah. student dok tingkat 13.

me: name sape?

dia: siti aminah bla bla bla

me: ooouuuhhhhhh..kak farah. *senyum*

ok. sebenarnya aku tak dapat tangkap pon nama dia. siti tu betul. aminah tu aku rasa-rasa macam betul dah. bla bla bla tu memang tak dapat masuk dah.

sebab aku tak expect dia nak bagi nama panjang. aku ingat akan dengar nama Ina ke, lin ke, ida ke, nor ke. pendek-pendek lah. kalau panjang sikit pon seketul nama je lah. sekali amik kau nama penuh. terkejut mak sampai tak masuk dalam otak ape nama die. ingat ni sesi interview ke ape?

sori ahdik. ahkak pehkak bahdak sikit sehari dua ni.

plus, memori tak baik sangat.

nanti kalau jumpa ahkak tanya nama lagi ok? siap ngan binti lagi lain kali akak tanya.


nanti bawak notepad ngan pen pon ok.

10 comments:

alyyani said...

hahaha.. lawak! full name tuh!

Byzura Mj (By) said...

skema

eMMe said...

ahaks, ape la ahkak farah nih...pehkak lah puhlak...hihihihi...

Dilla Ady said...

hai farah..cari2 shoutbox tak jumpe..tinggal pesan kt sini la ye..

salam kenal, saya singgah n follow ye..

mamalieyna said...

hikhik..namanye pun student farah...dh biasa lecturer tnya nama, terus dia kasi nama penuh! =P

tp ahkak ni pun akan jd pehkak gak kalo skali dijwbnye nama penuh..ekeke..

gee ryder said...

ramai la kwn farah pasni hehe

Nia said...

maybe sbb dia student kot, dah biasa bagi full name...hehe..

rynas said...

hehhe..cam studet sekolah menengah..skema habis tuh

nieda said...

heheh...lawak lak

aNiS tHe BumbleBee said...

hehehee...bagus budak tu..