Pages

Thursday, 12 August 2010

misi mencari lompat tikam

sabtu pagi-pagi lagi dah berkejar-kejaran ke mid valley. errr. pagi bagi standard kami lah. hehe. wiken kam!

mula-mula pergi beli barang dulu, bila nak balik baru singgah belanga sekejap. alas perut sementara nak pergi makan rumah jiran buat birthday parti.

err..nasi tumpang kira masuk dalam kategori alas perut ke bie?

sedap jugak nasi tumapang dia. tapi bukan kegemaran.

ni yang kita cari

rasa dia? macam biasa lah. rasa lompat tikam. haha. tapi kan tepung hijau dia tu sangat lembut tapi kenyal. hurrm..macam tambah jelly..entah lah. tapi sedap puas hati rasa macam tak cukup jer banyak tu. secoet jer pon. RM 3.90 kut harga die.

dan air sangat lah lambat sampai. sampai kene mintak dua kali.

ais teller untuk husband.

macam abd tapi banayk buah-buah.

jus durian belanda yang sedap

so hajat dah tercapai satu. dan timbul pulak benda baru. nak makan rempeyek. suruh husband cari semalam, tapi die tak jumpa. so dia belikan kerepek jer. sedap la jugak kerepek tu. tapi still rasa tak puas. nak rempeyek jugak. hurmmm..

9 comments:

eMMe said...

farah sihat ari ni?
taiping eror kelihatan...hahaha!

mamalieyna said...

amboi mcam2 dh mengidam nmpak gayanya nih =P

addoii bulan2 posa tayang gambo mknan, mudah noo..terliur..huhu..

Nia said...

isk..isk..kalau saya pandai buat rempeyek boleh buatkan untuk Farah..

Byzura Mj (By) said...

belanga? tak pernah singgah lagi..sebab selalu penuh. huhuhu

Dong, Dia & Azra said...

ni mengidam ke saja nak menduga incik suami?

Belanga kat subang empire best! servis pon cepat.

KV said...

nanti byk org jual kt pasar ramadhan.

alyyani said...

farah jr. nak makan lompat tikam eh. tp mahal eh. tu specialty dia eh?

mek da ©™ said...

sdpnya ais teller tuuuuuu..weh mahal hyo lopat tike tuu..eee

Lady of Leisure said...

sedp gak smlm i cari lompat tikam kat bazaar takde huhu