Pages

Monday, 16 August 2010

mane nak cari?

baju pregnant..errr..bukan blouse or tshirt. nak yang labuh tu. wiken baru ni dah berputar-putar ngan husband pergi cari, tapi semua baju raya bukan untuk wanita pregnant. tak de pon baju untuk orang pregnant. discriminasi betul. ke kiteorang salah pergi kedai?

mane nak cari ni ni yer? nak cari untuk wedding along. kalau tak jumpa i pakai seluar ngan blouse jer aci long? hehe

15 comments:

Ezzah said...

http://www.dehotshop.com/

ini salah satu kedai online. :)

Ezzah said...

farah, maxi pun okey tauuuu...online skrng bnyk jual. tp kena survey bnyk2 le. sbb ada yg jula murah n ada jual mahal. mesti comey tau perempuan pregnant pakai baju maxi mcm tuhhhh.. :)

Dong, Dia & Azra said...

http://molekbutik.blogspot.com

Kat sini pun ada. Banyak yang cantik jelita. Farah dah try cari kat Jusco brand scarlet banyak fesyen2 panjang2 nih.

eMMe said...

nnt amik gambar pakai baju maxi tau farah....hehehehe...

Byzura Mj (By) said...

farah. pakai jubah bling2 mesti comey! kat jalan tar banyak. kedai depan sogo :)

mamalieyna said...

ohho...kak eina dl byk pinjam baju kakak buat g opis.. =P

Nur Indah Abdul Shukor said...

KAT MODERN MOM

kakakdegil said...

Farah
Boleh try carik kat butik Envee
Cantek cantek
Raya dulu saya pakai baju tu jer..
:D

Lady of Leisure said...

kaftan pun banyak yg lawa2 kan :)

Madi @ Aed said...

ikut keselesaan u la mok baby..:)

Nia said...

ada modernmom kat oneutama. old wing rasanya, tak pun 9months dekat Jusco Bkt Tinggi.

~yaya~ said...

Farah, btol tuh..pakai maxi pon cantik..hehe..

alyyani said...

eh baju maternity raya rasa makin banyk di pasaran skang. tgh perut besar mcm farah ok kot. tp masa alya dulu mmg takde hati nak berbaju raya sebab rasa dah gemuk sgt. huhuh..

ederq said...

kalau bli maxi, time pregnant pon boleh pakai :)

romzi seli said...

kat jusco pun banyak baju menarik... aritu, masa wife preggy, banyak beli kat jusco... kalau area kita tu, rasa yang dekat nak g, jusco equine... selain tu, ada jual baju preggy kat bangi... area Az-zahrah medical tu... area belakang...