Pages

Monday, 30 August 2010

hoh!

bukak fb suami. bukan page dia, account dia terus. biasalah. face book mu face book ku jua.

sekali ade orang pm

rusli lie?

muka sangat kenal

bapa mertua kuuu~

halamak!

bapa mertua pon dah ade dalam fb suami ke?

kene behave lah!

mode: budak baek

8 comments:

~~zaa~~ said...

hahahahah terus tukar jadi behave!! tak leh blah!!! wakakakak

Nia said...

bapak mertua?!!hehe..ada sorang member tu, mak dgn ayah dia ada dlm friend list FB dia..sampai sekrg dia tak update2 status dia, selama ni siap buat lintas langsung setiap minit.

Entri Terkini: Amaran Untuk Blogger

mamalieyna said...

ekeke...seb baik tau nama penuh bapak mertua..ekeke.. =P behave terus ye!

Gee Carmen said...

owh,sila berhati-hati.ada bapak mertua sudah ada disitu.agagagaa.

Madi @ Aed said...

hoho..bravo..:p

ena said...

hahahaa FIL akak pon ada kat FB. siap add akak lagik!! sebab tu akak tak buat networked blog tu! ekeke

Lady of Leisure said...

wah canggih skrg mak bapak pun dah ada fb hehe

aNiS tHe BumbleBee said...

muahahahaha! lepas ni sume komen2 ko kene start dgn salam tawww...