Pages

Wednesday, 25 August 2010

hey sis~


gambar ni unik. saya suka.

sebulan dari sekarang:

status akan berubah
title dah bukan miss
tanggungjawab akan berubah
err..bentuk badan akan berubah?

hurm..semua akan berubah.

tapi ore harap, hubungan kita tak berubah. tetap special bukan sekadar hubungan adik beradik, tapi penyimpan mohor-mohor rahsia di raja juga.

ore happy dia nak bertukar status. moga-moga rasa bahagia macam yang ore rasa. tapi dalam masa yang sama susah nya nak lepas kan. huhuhu. sedih jugak.

untuk tambah lagi nerves dio,

sila-sila lah push mok ngan abah bagi kad undangan tu cepat sikit. sebulan tok lamo. lepas raya sure banyak benda lagi nak kene setelkan.

sila-sila lah setelkan semua benda sebelum balik raya.

sebulan dok lame long!

dan berita baiknya,

baju ore nak pakai masa hari dia kawen dah ade. hehe

dan nota tambahan nya,

31 ogos nanti dio ade g mane-mane ke? i nak kene tinggal. so u nak mari teratak i yang berbumbungkan lantai orang ni ke i g teratak u?

nota terakhir,

i love u long~





5 comments:

Byzura Mj (By) said...

comey la sis u ni..hehehe. kalo berubah ko pukul bontot dia :D

Madi @ Aed said...

hehe..luv u 2!!hehe

Madi @ Aed said...

boleh je g umoh u..tp i igt2 lupe la jalan tu..:p

Nia said...

masa sebelum time tu mesti sgt nervous, tapi bila dah lps nikah,..releks je..hehe

mamalieyna said...

welcome to the club to ur sis! comei sis dia..sure nervous tu..hehe..