Pages

Wednesday, 11 August 2010

hari ni

banyak cerita-cerita terkumpul sebenarnya. tapi kenapa malas sangat ni. aishhh..

MUNGKIN menu masakan saya untuk bukan puasa bertemakan masakan kelantan. akibat frust tak dapat balik kelantan. tapi tengah pikir, kalo masakan kelantan sayur ape nak masak? kerabu malas. hehe. ulam cicah budu letak durian, pastu letak cili padi. wahaha. meleleh!=p

mungkin caps lock sebab MUNGKIN juga akan berakhir di bazar ramadhan jer menu bukak puasa hari ni. hehe. ya ampunnn bie!!

semalam pergi semayang terawih kat surau kinraramas ni, tak ramai sangat pon orang. semasa semayang isyak saya jer perempuan, semayang terawih bertambah lagi sorang, habis semayang terawih 8 rakaat bertambah lagi sorang, habis witir datang lagi 2 orang. hehe..mesti frust kan sampai-sampai surau orang dah witir.

bertenaga sangat hari ni tak tahu kenapa. tak tido dari pagi. hebak. hebak.

bangun sahur pagi tadi baby menendang. pagi tadi masa tengok tv menendang lagi. dan lepas tu ade lagi sekali terasa. 3 kali! rekod setakat ni. sebelum ni nak rasa sekali sehari pon susah. excited yer dah masuk bulan puasa? =)

cerita-cerita bergambar akan menyusul mungkin bermula pada malam ini. rasa bersalah nak buat entry sebab macam biasalah mengandungi makanan. heheh.tapi korang kuat iman kan? setakat makanan dalam blog ni ape ade hal. bukan ade bau pon.=p

semalam sangat seronok. dinner ringkas sama-sama. berjalan g surau sama-sama. tido sama-sama . bangun sahor sama-sama. macam mana puasa next year yer? bila dah ade baby? huhuhu



sekian.

8 comments:

Byzura Mj (By) said...

hahaha. cepat update. aku tak kisah pasal makanan. boleh aku cari idea tok masak apa arini. Tapi agak agak leleh gak lah kalo tgk gambar makanan. haha

eMMe said...

nak masak ke nak tapau je ekk farah? huhuhu..aku buntu di petang hari...

goblogbyfarah said...

taun depan mesti susah nak g terawih, dah ada baby..

~~zaa~~ said...

masuk je gambar makanan tu! x sabar nak telan air liur nih! :p

eim said...

im nk gie surau kinrara tapi takut menggangu ketenteraman org nk solat lak kalau bawa anak..camner eik

aNiS tHe BumbleBee said...

haah,tahun dpn msti bz dgn baby kan..hehe..tp xpe,syok oo...

Lady of Leisure said...

bila ada baby sure lagi meriah hehe

alyyani said...

so, masak ke beli? :)