Pages

Wednesday, 11 August 2010

farah jr!

semalam pergi intai baby. tu yang first dia tunjuk bila doctor scan perut. hehe. sebab sepanjang perjalanan dedi dia pujuk.

tu setakat ni lah.. mana tahu scan lepas-lepas ni nampak bird pulak. heheh. tapi semalam macam jelas garisan tuh.

kalau tengok dari segi tanda-tanda masa pregnant macam lelaki kan. instinct kiteorang pon lelaki. tak sangka pulak baby girl.

dulu masa masa first pregnancy instinct lelaki gak. pastu terus dapat ilham nak letak nama faris. nama faris tu wujud awal-awal lagi.

pregnancy kali ni tak jumpa-jumpa nama lelaki yang di sukai. nama prempuan jer ade dalam kepala. rupanya-rupanya girl. bagus. nanti boleh teman mami. heheh.

selamat berpuasa semua. saya nak jalan-jalan mewat tanah jajahan blog. semalam seharian tak online.

12 comments:

PuteriKureKure said...

dah tahu gender! jelesnya...
hehe. best2.

eMMe said...

alhamdulillah...dah tau baby gurl, ala...takpela farah, yg ni gurl, next pregnant, boy, sepasang! haha....kalo name baby gurl Farisha....hahaha! * memandai je me ni huks~

Byzura Mj (By) said...

eh cepat eah tahu gender?

~~zaa~~ said...

uiks! baby gurl ok..bersedia la nak beli hairband, gaun bagai! :p

Cik Puan Fara said...

oh farah jr! i loikeeee~

farah, extra take care ok bln2 puasa ni

Joy said...

baju baby gurl lawa-lawa..

eim said...

uiks! baby gurl ke..lehlah servey2 baju n gaun bagai!

~LIZA~ said...

bestnya u nak dpt baby girl :D so dah tau gender ni senang sket nak gi survey brg2..

selamat berpuasa farah :)

alyyani said...

yeay, gang nia dgn adel! :D

mek da ©™ said...

bestnya..mek da pun teringin nk baby girl tauuuu

mamalieyna said...

ohho...dh nmpk eh..bestnye..leh jd aweks arif ini..ekeke.. =P

tak kisah la boy or girl anak ptma ni, dua2 excited jugak..kan3x..

Selamat berpuasa farah! kalau kuat leh puasa penuh, takyah gnti2 posa nnti..lalala..bestnyer!

Ms. Omey said...

wahh bestnya baby girl..i suka kalu anak sulung girl pasal i sndri pun cmtu..heheh..take care babe!