Pages

Wednesday, 18 August 2010

dah selamat sampai


haha. muka macam haram

*pakai bawal untuk mengembalikan efek muka runcing*

=D

tadi belum kul 12 perut dah berdondang sayang. sebab hari ni tak shake. makan nasi. tak tahan lah i kalo tak shake. laporrr.

lalu depan kedai nasi lemak ikan tongkol sedap lagi lah rancak dia berdondang sayang.

dugaan. dugaan.

pastu sampai hotel bau gulai daging ke ape entah. sedap nye bauuuu.

sekarang saya dikelilingi bau-bau food yang sedap sebab tak leh masuk bilik lagi.

dugaaaannnn!

dekat hotel ni ade bazar ramadhan. bukak puasa ni nak beli kuih-muih ngan air jer.

kuih yang ade dalam kepala adalah roti paun goreng. inti ikan.

nanti malam sikit nak g makan roti tempayan kambing.

isk. baru kul 12 lebih ke...

5 comments:

~ As ~ said...

aku pula sejak masuk kerja ber'bawal' saja....ntah la mood shawl & syria blm mari...bawal lasak...

Byzura Mj (By) said...

sabar2. awal lagi ni. tsk!

mamalieyna said...

amboi byk menu dlm angan2 tu..heheh..!

ish balik kang kena ghajin iron tudung bawal lak la, sure nmpk sedikit runcing muka ni like farah! =P

mek da ©™ said...

dh lama mek da xpakai bawal..cam xreti lak..eeeeee

alyyani said...

best gak kalau jd housewife ni kan farah. hubby outstation bole ikut. :D