Pages

Monday, 26 July 2010

weekend

weekend saya sama jer ngan weekdays kecuali kedatangan seorang kakak dan seorang adik yang membawa keriangan.

akan update aktiviti adik beradik, tapi bukan sekarang. hari ni puasa. harus lah simpan energy untuk bertahan sampai petang sebab tak sahur.

i tak tahu ni akibat hormon ataupon memang perangai buruk sendiri yang tak reti nak kawal emosi. tapi sekarang saya rasa nak bercuti lagi. haih.

sesungguhnya saya tak sabar nak beranak and nak buat perkara yang saya perlu buat.

rasa macam nak tendang orang.

3 comments:

~LIZA~ said...

bawak bnyk bertenang..

mamalieyna said...

relek2x farah..tak elok rasa nak tendang2 ni,simpan energy tuk bersalin nnti..hehe..

ena said...

kalo da beranak nanti tak buleh nak simpan2 tenaga dikala berposa tapi tak sahur.. huhu

tapi

bila da beranak nanti lebih cool kot? sbb tak sempat nk marah. letih jaga anak hahaha

sabar dik sabar