Pages

Thursday, 22 July 2010

sehari lagi

puasa ganti tinggal sehari lagi. sebab tinggal sehari lagi la liat sangat sangat sangat nak puasa. alasan? tak bangun sahur.

semalam alarm nak bersahur. tapi sedar-sedar dah pukul 6 lebih dan bila cari phone tengok-tengok dok kat belah husband. maknanya dia bangun tutup alarm tak kejut i. so semalam bukan salah i lah. pagi tadi i sedar jer pukul 4.30 pagi. tapi malas nak bangun. muahaha.

pastu bila bangun pagi merungut tak bangun sahur.bila pagi baru menyesal tak bangun sahur. haish. isnin ni wajib puasa!

sejak dua menjak ni husband mengamalkan cara hidup sehat. dia dah start bersenam balik. 2-3 minggu lepas dia main badminton ngan budak ofis dia. semalam dia main badminton ngan kawan-kawan dia. nak mengetest dewan badminton kat kinrara mas ni. i nak ikut mula-mula sebab i tak pernah pergi lagi kat blok B. haha. jalan sorang-sorang malas lah.

bagus lah dia bersenam balik. lepas i beranak nanti kita gilir-gilir jaga anak ok. masa u main badminton i stay kat umah jaga anak. malam-malam lain u stay kat umah. i pulak nak bersenam. heheh. mari verangan!

6 comments:

eMMe said...

cecepat la ganti yea..hehehe...
sehari tu pun culas kan...hihii...patotnye, ganti habis je syawal, terus ganti kan..coz mood puasa ade lagi mase tu...takpe, kali ni farah, gerenti leh puasa penuh...gud luck n take care...

Ribbon Clown said...

oh..dah ade baby nati lagi susah nak carik masa tuk diri sendiri.. hehe baik senam skang ;p

mrs.spicy said...

kak paige: haha. melampau kak paige. saya bersenam betul2 kang pengsan semua orang=p

mrs.spicy said...

emme: adeh. memang nak kene cepat-cepat ni

~~zaa~~ said...

zaa pun ade lagi puase tok ganti!!! ayak!!!! ;p


jom kita bersenam.

Madi @ Aed said...

yah..i pong tinggal sehari lagi..esok last i pose ganti..hee