Pages

Wednesday, 7 July 2010

saya golongan LEMOH part 2

perbualan suami isteri selepas sembahyang subuh pagi tadi;

"i tak leh tido la lepas tengok bola. ngantuk"

"u terlebih tido dah kut, semalam kan u tido awal"

" tak lah. badan i rasa penat la"

"ala..yeke..malam ni i urut eh. i buat nescafe la pagi ni, ke nak milo?"

"nescafe la.."

si suami sambung bersiap untuk pergi kerja, isteri ke dapo buat buat air.

perbualan suami isteri ketika isteri menghantar suami ke pintu.

"penat lah badan main badminton semalam"


" whatt??? u balik lambat sebab main badminton?? penat jer i kesian ke u penat semalam!! cheese la u tipu i!!!"


"mane ade i tipu u~"


" memang r tak tipu, tapi tak cakap balik lambat main badminton"


"dah i call u tak angkat, msg tak reply"


"message je lah u balik lambat sebab main badminton, jangan cakap balik lambat jer. i ingat u banyak kerja sangat!!"


sang suami gelak annoying tahap nak pecah perut berjaya mempermainkan isteri dia

"&*^*@###(^*& la u!! dah..pergi la kerja cepat~"

(sambil baling selipar tapi tak kena!)

demmm..aku kene tipu!! menyesal mengalah.

5 comments:

mamalieyna said...

hikhik..tipu yang tidak disengajakan tuuu..! tipu2 manje je..^_^

PuteriKureKure said...

ciskek betul!
hehehe. kalau kite kan, dah sambung merajuk balek. haha.

Byzura Mj (By) said...

hahahaha. awat laki slalu macam tu kan?

Madi @ Aed said...

keh..keh

rynas said...

bg komen secara berjemaah hahhaha..farah semua suami gitulah agaknya kalau balik lambat then pg mana-mana dorang tak akan cakap punya..lepas tu baru cakap..