Pages

Saturday, 10 July 2010

satay haji samuri

tengah buzy packing ni. tak habis-habis lagi. hehe. bila tinggal sikit lah leceh. berehat kejap update blog.


semalam adik ipar dan biras datang tido rumah kiteorang. malas nak masak jadi kiteorang makan satay jer.

jun ngan mad

ni first time kut kan tempek gambar mereka. macam biasalah, gambar harus diambil untuk tempek dalam blog. gambar blur enset suami.

saya suka biras saya. die lembut dan baik. hehe. tiada unsur bodekan disini yer. haha. sebab die jenis tak online pon.

sebab makan dengan orang muda jer, so boleh lah amik gambar food. haha






layan gambar tuan blog yang makin kembang muka penuh jerawat. hehe

sangat buzy lagi nak melawat blog kawan-kawan. nak reply komen pon tak sempat. nati bila dah settle saya buat lawatan bertubi-tubi yer.

3 comments:

ena said...

muka farah n hubby sangat serupa plak ku tgk kat pic itu...

mamalieyna said...

waa muka farah makin bulat! ^_^..suke..wjh2 org peknen gitulah ..hehe..

Madi @ Aed said...

oo..ni la jun..i br tengok ipar u..hee