Pages

Thursday, 22 July 2010

maggi tomyam berapi extra hot!

nyummm!!

makin kita nak jaga makan makin membuak-buak pulak nafsu makan. dulu masa tak pregnant tak teringin pon nak makan maggi ni. bila pregnant selalu jer terbayang-bayang maggi. perisa tomyam makan sampai berpeluh-peluh.

memang hot! berasap-asap=p

close up sikit


hei. ni bukan segera tau. i masak sendiri itu tomyam. maggi tu maggi kosong jenama cintan. hehe.

boleh tambah bahan sesuka hati. extra hot, extra masam. saya suka!

ok bie, u boleh relax dah. i bukan makan maggi segera lah! anak u selamat lagi. rumah kita mana ade stock maggi tomyam. dan i tak rajin nak drive g giant ke 7e ke semata-mata nak beli maggi.

15 comments:

honeylanz said...

patutla byk aja isi dlm maggie tu ;)

cheqna said...

wah..
meriahnya megi tu..
terliur la plak..

mek da ©™ said...

patut la nmpak sdp..msk sendiri..eeeee

mrs.spicy said...

has: hehe, farah kalo masak maggi pon suka tambah2 sayur=p

mrs.spicy said...

mekda, masak sendiri xsedap pon kata sedap jer.hehe

mrs.spicy said...

hai cheqna, balik kerja nanti boleh la g cari kat kedai2 berdekatan.haha

~~zaa~~ said...

wow!! 1malaysia ok! heheheh meriah gile..nasib baik bukan instant tau! da, makan kenyang2.. :d

Madi @ Aed said...

yah..nnt g umh u i nak mggie tomyammmmmmmmmm u watttttt!!!!!

Ms. Omey said...

wahh..i dah teringin nak mkn maggie tomyam ni..tp instant punye lah..heheh

PuteriKureKure said...

megi sedap oh...~

eMMe said...

terliur me tgk...huhuhuh....ni yg rasa nak masak tomyam nih! arghh!!!

Dong, Dia & Azra said...

Farah, mee tu rebus asing, buang air dia, toskan, baru letak dalam kuah yang u masak tu kan.

alyyani said...

terbaek!! risau gak, eh farah makan maggie segera? tak rupanya :D

Lady of Leisure said...

kalau maggie tomyam i pun suka buat sendiri pakai paste tomyum.. hehe

~LIZA~ said...

ya allah, maggie!

hahahahahahaha!

since pregnant ni i kena banned dr mkn maggie u tau tak?? *nanges*