kali ni tunjuk bakat bertinju

wah. buzy sangat ke i sampai tak boleh nak update blog. buzy tu tak sangat walaupon kerja belambak, tapi tak de lah kata nak kemas 24 jam. tapi mak penatttt. penat pindah tak abis lagi. semalam lemau jer rasa. husband pon demam semalam. heheh

ni pon baru balik dari jumpa doctor seri ngan doctor daniel. pergi skodeng-skodeng baby. nanti la bagi full report yang bergambar. malas lagi nak update gambar segala. hehe.

tapi masa tengok baby tadi dia dah tak melompat-lompat macam hari tu. cuma tangan ngan kaki jer gerak-gerak. tangan tak henti bergerak macam sedang bertinju. maybe nak ajak daddy dia bertinju.

"daddy, meh lawan tinju. ooo. daddy kate mommy saya gemuk yer"

or

"mommy jangan risau, walaupon hidung mommy makin kembang saya ade nak tinju semua orang yang cakap macam tu"

hehe

doctor seri dah suruh saya bergerak aktive. sebab ade masalah berat badan. gahaha. sape tak gain weight kalo makan banyak tapi asyik berehat kan. so ade harapan lah i nak ikut u outstation kan? i dah kena mengactivekan diri ni.

mungkin exercise yang bagus buat masa ini adalah mengemop lantai dan vacuum lantai. haih. penat lor hari-hari vacuum hari-hari mop pon masih berdebu.

wokeh lah. mahu membuat kerja rumah terbengkalai.

You Might Also Like

8 comments