Pages

Friday, 2 July 2010

jumpa harta karun?

masa duduk terbaring tak buat pape, dapur dah jadi tempat husband. banyak barang saya tak jumpa bila saya start beraksi balik. kena korek-korek.

semalam tido lambat. bila berjaga malam mula lah rasa lapar. masuk dapur ingat nak shake or buat air panas. milo tak pon susu.

tapi rasa macam sangat lapar nak benda mengunyah. sampai terpikir nak goreng telur buat benjo. tapi malas lah pulak malam-malam. err. dah pagi kut.

pastu cari-cari food dalam peti. ade yogurt jer. erm. tak ade mood untuk yogurt. tibe-tibe teringat masa family saya datang dulu husband ade beli banyak food and jajan untuk shahir. tapi jajan rasanya dah habis dimakan. biskut ade lagi rasanya.

so i geledah semua kabinet. akhirnya jumpa food tempat simpan pinggan?? erk..padan la tak pernah jumpa.

ade chipsmore, biskut tiger peanut chocolate, oreo dan nips (apehal tak tahu ade nips? kalau saya tahu dah lama habis). i amik oreo. bukak dan ngap. buat susu panas jugak.

tiba-tiba rasa lain. tak rasa oreo. rasa something yang i suka. biasanya rasa ni ade pada biskut tiger peanut+cream chocolate. (i tak suka sangat oreo sebenarnya. tak tahu kenapa malam ni oreo jadi pilihan)

oreo dengan peanut butter and chocolate

sejak bila oreo ade inti ni? i suka~~

lagi sedap dari biskut tiger. lemak bercream disukai ibu mengandung

tak boleh stop makan. lepas satu-satu i amik. pastu ikat ngan getah konon dah tak nak makan. tapi lepas tu bukak balik dan ngap lagi 2 keping. haha!

lepas tu tido dengan lena perut dah tak lapar. hehe

jangan salahkan i. baby yang lapar=p

5 comments:

mamalieyna said...

hahha...org peknen mmg gitu, kalau time lapo tak kira time! siap jmpa harta karun tu..ekeke..

*akak dl pun camtu, dh tak pepesal awal pagi buta, en suami kena pi beli burger...lalala..org peknen nak apa kena kasi je kan..sukee..! ^_^

*rindu ayep ke?..nnti akak tempek byk2 gambo die..hehe..

nieda said...

haha...pandai lah u salahkan baby..mmg nafsu mkn org mengandung tak dpt nak tahan.. kawal sikit berat takut kalau naik byk sgt kena minum air gula..manis nk mampos..

Farah Y said...

Ee, bahaya kalau oreo sampai kat tangan saya. Waktu tu juga boleh licin satu packet tu!

gee ryder said...

mak buyung slhkan baby ajer yer hehe

ena said...

hahaha... makan makannn... selagi selera makan je... masa peknen kan dapat license to eat ekeke