Pages

Tuesday, 20 July 2010

dear husband,

jiwa i tak tenang.

i rasa i perlukan percutian la. cuba u ingat balik bila last i keluar kl?

masa i pregnant 6 minggu. dah lama i stuck dalam tempat yang buzy bergerak tapi i tak bergerak pon.

ape kata kita bercuti tenangkan fikiran. boleh?


*mungkin ni jawapan dia*

dear wife,

ape kata u masuk bilik, pastu u masuk lagi bilik kecik dalam bilik tu. u nampak sink kan? ape kata u bukak paip amik air semayang, pergi semayang pastu mengaji sikit. mungkin u akan tenang lepas tu.

9 comments:

Byzura Mj (By) said...

^_^

Dong, Dia & Azra said...

Haha!!! Tergelak I baca jawapan hasben tu tau.

Ops tergelak plak. Sowi.

Jiwa kacau ke?? Kesian dia. Gi amik air semayang, pastu ngaji. Hihi....

honeylanz said...

jawapan yg bernas lak...dah tenang blom??? x yah kuar KL x pe..weekend check in hotel je. trs cam holiday gak tau ;)

nieda said...

haha..klise jawapan

eim said...

huhuhu ... tak terkomen jadinya

Cik Puan Fara said...

*mungkin jawapan dia* tu menarikkkkk :)

eMMe said...

lawak la farah nih..ilang bosan sebentar...hehehe...

mamalieyna said...

hikhik..farah..farah..mungkin ok jgk andaian jwpn dr ur husband tu.. ^_^

rynas said...

tak der nyer Farah sure your hubby akan bawa pg bercuti farah cakaplah ngidam nak bercuti mesti dia bawa punya hehhehe