Pages

Monday, 26 July 2010

dah raya malam ni!

yeah. akhirnya berjaya ganti puasa! 15 hari ok..sebenarnya kan i tak ingat berape hari i tinggal. but die sangat benyak lebih dari 10 hari. sebab masa tu asyik period jer sampai tak reti nak kira. tapi tak sampai la 15 hari. campur-tolak-bahagi-darab, ganti je lah 15 hari.

hazabnya nak ganti 15 hari.

no celebration eh? jelesnya kat along. sebab kak indah belanja dia makan masa dia raya puasa ganti. dan gambar food itu sangat lah mengiurkan. ape yang saya makan untuk meraikan raya puasa ganti saya?

homemade bihun goreng yang saya tak tahu pon rasa ape. i puasa remember?

kalau masin yang tak boleh tolerate akan masuk tong sampah. if tawar boleh campo sos cili.

sedih sungguh. tapi terlalu malas nak masak. and terlalu malas nak suruh ajak husband makan luar. i lagi suka kalau die offer. bukan i yang mintak (BUNYI MACAM HINT KAT SINI)

ok lah. mahu bukan puasa dengan bihun yang tak sure rasa ape.

selamat beramal malam ni.

love u

3 comments:

Madi @ Aed said...

tahniah!!!anda berjaya!!slamat beraya!!:p

Cik Puan Fara said...

ahaaa..
i pn lupe i tinggal bape hari so utk selamat, i ganti jela 10 hari hehehe..
i beraya kt seoul garden ioi sabtu lps..
paus ati dpt mkn byk2..
2jam lepak dlm kedai tu..

rynas said...

tahniah...congrats farah..selamat berhari raya