Pages

Tuesday, 20 July 2010

blog bosan

i banyak sangat benda nak cerita.

banyak gambar nak di tempek.

tapi kalau jiwa tak tenang tak boleh nak merapu disini.

nanti ade orang terasa then makin parah

kamu semua update lah blog banyak-banyak sikit. nak pegi baca tenang kan pikiran.

kalo ade something yang kita tak puas hati tapi kita tak boleh luahkan ape kita nak buat?

macam ni luah mati mak. ditelan mati bapak. kemam aku yang mati.

kak ena, pinjam ayat boleh?

jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti.... (ngan titik-titik sekali farah pinjam ok?)

tapi impossible sangat kau nak jadi aku. so kau tak akan mengerti.

saya rasa saya perlahan-lahan mati.

hati saya perlahan-lahan membeku.

lama-lama saya jadi perempuan tak de perasaan

plastik tak de jiwa.

yang hidup sebab nak orang gembira

aku?

jumpa lagi bila mood dah ok.

7 comments:

mamalieyna said...

addusss..mood apa yg mengganggu farah ni..ohho...takpe2 tenangkan fikiran dl eh..nnti dah ok smbg n3..huhu..sedih je bunyinyer tuh!

Byzura Mj (By) said...

aku pun ngah tak mood. ntah apa2 aku taip :D

Madi @ Aed said...

bakpo mek..

etiey.com© said...

ibu mengandung mmg cam tue... sekejap jer. pastu nanti dha ok... kawal emosi.. nanti baby pun tak suka tau...

honeylanz said...

betul2 if emosi x stabil...better x yah menulis blog..takut tersalah type nnt..take ur time

Lady of Leisure said...

take yr time bil mood dah ok nnti boleh blog balik k..
:)

ena said...

buleh buleh.. sila guna.. itu ayat jibam.. bukan ayat akak.. ekeke..