Pages

Friday, 30 July 2010

berbudi pekerti mulia

sempena hari jumaat yang mulia, mari lah membentuk budi pekerti mulia. sebagai permulaan, mari lah menyiapkan kerja-kerja rumah terbengkalai. supaya nanti suami balik kerja tersenyum sampai ke telinga.

untuk merealisasikan misi bebudi pekerti mulia, haruslah menyusun kerja-kerja yang akan di buat hari ini.

sekarang: breakfast + blogging
8.00: basuh baju + blog hopping (hak hak. basuh baju bukan kene tunggu pon kan!)
9.00: kemas dapo
10.00: mop lantai + vacuum rumah + lap habuk
11.30: rehat + blogging. (siap awal boleh rehat awal. hoyeahhh)
12.30: lunch
1.30 : tido lipat baju sambil tengok two and a half man.

itu sahaja misi hari ini. semoga berjaya maghfarah~

semalam suami simpan harta karun lama dia dia tunjuk sijil-sijil lama dia. tahu ape yang menaarik perhatian saya?

ANUGERAH PELAJAR BERBUDI PEKERTI MULIA!!


hahahahahahaha. mari gelak secara berjemaah.

u ke paling berbudi pekerti mulia kat ytb tu? memang hancur lah sekolah u. ngehehe.

selamat hari jumaat~

12 comments:

Ammi Sara said...

inilah rutin seorang h/wife kan :)
salam perkenalan..baby bila due?
rutin saya dari awal lg td siapkn abg pegi sekolah, skrg dpt lah duk dpn pc sat. sat lg bgn yg dua lg tu kelam kabut la..comfirm berebut pc dgn si syaik, hihi..

Ezzah said...

eheheh...ada eh anugerah mcm tuh?
:P

mrs.spicy said...

izah: hehe..sekolah menengah dulu macem2..=p

mrs.spicy said...

salam kenal ammi sarah=) baby due 1.1.11.

hehe..rutin harian yang kadang2 tak buat jugak=p

eMMe said...

sekolah menengah dulu, me dpt sijil kedatangan penuh..hehehe...

~~zaa~~ said...

hahahah series memang ada anugerah tu..my sister pun pernah dapat masa die kat mrsmkt..hehehe die xpo la mmg berbudi pekerti mulia. kalo macam kite ni??? arkkkk...

honeylanz said...

sempena hari jumaat, Has berkebaya gitu.. ada kaitan x dgn n3 ni??

Byzura Mj (By) said...

hahaha. gila lah!

mamalieyna said...

haish farah ni pttnya berbangga tau! ^_^..dpt bersuamikan seorang yg berbudi pekerti mulia! hehe

Madi @ Aed said...

uyyyoooo~~~~~tengok tiap2 ari yah..kenan kat anok nnti..:P

Nia said...

perghhh! itu pun ada sijil jgk..hebat sekolah tu..hehe. dulu time saya sekolah takde pulak.
Entri Terkini: Apsal Aku Main Benda Ni?..Hisyk!

romzi seli said...

hehehehe... bagus tu... rasa boleh lantik jadi imam surau KM ni... sebab berbudi mulia... susah nak carik... hehehehe