Pages

Monday, 12 July 2010

berakhir dengan baik!

lepas ni isteri-isteri dah boleh tidor dengan lena di samping suami tercinta. tiada lagi bunyi-bunyi luar biasa di pagi-pagi buta.

tiada lagi bunyi vuvuzela pagi petang siang malam. game live tengok. highlight pon walaupon dah siar 10 kali sehari tetap nak tengok.

isteri juga tak perlu lagi nak menjerit pagi-pagi buta sebab suami liat nak bangun tido.

bos-bos happy anak buah masuk ofis on time dah lepas ni. tak ada sudah muka terlebih caffein lemau sebab malam tak cukup tido.

isteri-isteri dah boleh heret suami berjalan malam-malam tanpa perlurisaukan kena balik sebelum pukul 10.

hehe. jumpa lagi yer 4 tahun lagi =). mungkin 4 tahun depan saya dah suka awak. sebab akhir-akhir ni saya dah suka awak sikit. mungkin lah. mungkin juga suka dah luntur balik.

*semalam i tengok bola tak tengok sangat pon game, tengok mata pemain. cantik-cantik. mana tahu kenan keluar anak nanti mata kelabu or biru. gahaha

*berkat bangun 'tengok' bola, baju dah siap unpack. hehe

9 comments:

PuteriKureKure said...

dah pindah eh yang? jgn keje berat2 eh. risau tau.

weee...spain menang! seronok!!!
oh. kita pon berkenan sangat2 kat muka2 pemain yang hot2 tu. mata masing2 tak boleh tahan, menggoda you! hehe.

Byzura Mj (By) said...

hahaha kenan salah sorang apa salahnya kan? wahahaha!

mamalieyna said...

unpack baju mmg gitu, kena sambil menyambil..hehe..waaah kalau kenan bagus gk tu..mata biru or kelabu eh..hikhik..

nieda said...

bagus gak berakhirnya WC..rasa aman sikit.huhu

rynas said...

samalah akak tak tengok sangat pun...hhahaha..tak gila sangat pun. 4 tahun akan dtg pun sama jugak ler.

etiey.com© said...

huahua... my suami tak kesah sgt dgn WC tp ada juga yg dia minatnya!!!!

etiey.com© said...

hmmm....:)

Madi @ Aed said...

yah..i x tau jln nk g umh u

Nia said...

berakhir dengan sgt baik babe!
nasib baik betul mcm jangkaan..hehe