Pages

Sunday, 4 July 2010

belauk dengan adik beradik

seperti yang dirancang, pagi syazwan (atau lebih dikenali sebagai pok we or dah boleh boleh start panggil ayoh ngoh. ngaha~) sampai, kiteorang pergi breakfast kat belauk. paksa along pergi kerja lambat. haha

biasa kalo masa ni di hari weekdays mata saya masih tertutup jadi nya hari ni pon dia tak nak terbuka sangat =p

saya rasa last sekali yang saya ingat dia buat rambut macam ni masa dia belajar kat tahfiz. owh. jangan tak tahu, ayoh ngoh kita pernah belajar kat pondok ok. homesick hari-hari sebab kat tahfiz makanan tak sedap. haha. dah la tak boleh makan ayam.hehe

hehe

hoho

my husband cakap i fail bab-bab amik gambar orang. cantik kan? candid la terbaik kam?

food i. puyuh goreng. sambal lebih. RM5

food pok we. ayam kampung.

food along.

ni last kut breakfast kat sini melainkan teringin nak makan pape. sebab dah tak de lauk menarik pilihan hati dah nak try. lain kali kita pergi breakfast tempat lain pulek.

3 comments:

rynas said...

bestnya pepagi bekfes luar...akak bekfes kat umah jer

~AmyLiana8886~ said...

wow..bestnyer....

Madi @ Aed said...

mujur la gigi i nampak bersih..:p