Pages

Thursday, 8 July 2010

alamak lupe!

semalam ade benda lucu kat tepi jalan.erm..benda tak teruk pon. tak ngeri pon. tapi biasa lah kami suami isteri memang jenis cepat terhibur. buat lah ape-ape pelik sikit sure kami gelak.

aku ngan husband dok gelak dalam kereta. dalam kereta ade mak and abah jugak.

pastu kene tegur,

"orang mengandung ni kene jaga-jaga. jangan dok tegur orang tak tentu pasal"

alamak. dah biasa lah. kadang-kadang lupa pregnant so lupa nak behave. errr. memang jenis tak reti nak behave sebenarnya.

baik. baik. lepas ni lebih berhati-hari. mati lah korang lepas ni kalo jumpa aku aku serius jer. buat lawak bodoh pon aku tak gelak. hehe

6 comments:

Lady of Leisure said...

erkk alamak i pun jenis mcm tu suka gelak... takut la pulak.. hehe

Nia said...

haaa,..ape yg u dah tegur tu yang?

CuppyCakeMommy said...

mak i dulu pun banyak betul pantang larang dia..heheh..amik mana yang elok je la k.

nanti jemput datang ke befday mia ye..18th ni..3-6pm
at Taska Jari Kecil Alam Sari,Bangi
email i for rsvp ysalli@yahoo.com

boleh jumpa2...

mamalieyna said...

ye ye...jgn overs sangat..behave sket, awak tu peknen.. ^_^...betul la farah, jaga2 tau..jgn sembarangan tegur ituini.. :)

Byzura Mj (By) said...

hahaha samalah! macm mana lah aku preggy nanti. mak aku selalu ckp.macam mana awak nak g mekah, gelakkan orang je ^_^

ena said...

hahahaha sama cam perangai akak ekeke....

huhu banyak nya pantang larang...