aktiviti ahad

hari ni hari yang sangat bagus. baru lepas hujan jadi udara sangat sejuk dan nyaman. sedang tengok series 'accidentally on purpose' sambil blog hopping and tiba-tiba rasa something bergerak dalam perut. i tak sure apekah yang bergerak. tapi saya happy. haha

mari meng-update cerita masa weekend hari tu. along and pok we datang melepak rumah kami. and pagi ahad awal-awal lagi kiteorang dah start aktiviti sebab rancangan awal tengahari nak keluar.

mari kita mulakan aktiviti. persamaan yang ketara kami adalah kami semua suka bergambar.

this is pok we, sedang amik gambar along mungkin.

dan ini along. macam tak payah nak kenalkan lagi.

along nak ber-sauna sebenarnya tapi masa kami turun bilik tak bukak lagi so dia join saya swim dulu. err. bukan swim sangat pon. lebih kepada beremdam dan terapung. haha

husband ngan pok we pergi main badminton dulu. lepas tu baru dieorang join kiteorang swim.

dia kepenatan lepas main badminton

i akan upload gambar kepala jer. sebab badan sangat tak menarik sekarang. hehe

bila semua orang dah penat dalam pukul 1030 kiterang naik. bila berendam mesti lah lapar. i buat cucur dan goreng keropok untuk semua orang. lepas makan semua terbongkang kepenatan dan kekenyangan. sesungguhnya memang penat. tak larat rasa nak bangun. pukul 2 baru start masak lunch dan petang baru kiteorang lunch merangkap dinner. hehe

tu jer aktiviti hari ahad. sebab aku penat sampai ke malam. haha. lemoh betul.

ok. nah tengok gambar badan

perut bila baby tak mengeras hanyalah macam perempuan gemuk sahaja. tak nampak macam pregnant pon. hihi

lepas swim mungkin sebab tekanan air dan sebagainya baru lah baby mengeras. bila perut mengeras baru lah saya rasa macam perempuan pregnant. haha

lepas salin baju, ade seorang aunty tegur,

" dah berapa bulan?"

yeay. at least orang tahu i'm pregnant. =)

You Might Also Like

12 comments