Pages

Tuesday, 13 July 2010

16 bulan

have been married for 16 months. perasaan? masih dalam mood honeymoon. hehe. awal lagi. baru setahun lebih.

tak de celebration pon kali ni. tiada juga menu special masa dinner. i malas penat nak masak. gahaha. pegi intai baby siang tadi kira celebrate ngan baby la eh?=p

hadiah paling besar mestilah masuk rumah baru. sangat sangat sangat suka rumah ni. sebab rumah sendiri, walaupon banyak lagi tak sempurna, tapi i boleh buat ape i suka.

thanks sebab sediakan rumah ni untuk i. err. bile nak tukar jadi nama i? gahaha.

love u bie.

4 comments:

alyyani said...

oh u dah pindah eh? mmg ramai ckp ada satu perasaan yg sgt best bila dpt duduk rumah sendiri kan? walaupun tak complete. satisfaction. ila la aku nak rasa cmtu.huhu..

rynas said...

dah anniversary ker. kalau dah happy anniversary

Lady of Leisure said...

hahahah sweet tang tukar nama tu ehehehe

Mimy Hamid said...

hehehe..umah baru tu memang best...nak jugak datang umah ko tu..dah dekat weh ngan umah encik awak