Pages

Thursday, 17 June 2010

sambut kepulangan suami

"bulat nye wife i, i baru tinggal sehari. along bagi makan ape bulat sangat ni?"

"u ingat i kucing along nak bagi makan?"

"hahaha..owoh bekeng..tak rindu i ke?"

"sehari jer tak sempat nak rindu" (macam biasa. hidup kena belagak)

"bagus lah. ahad ni i g kerteh lagi. sampai kamis."

"ikut!"

"mana boleh..u stay la ngan along"

"ala..sabtu ni i dah 3 bulan. ok dah tu"

" u tak leh g mana-mana sampai 4 bulan la. jangan amik risiko. lepas 4 bulan i bawak u"

alaaaaaaaa..alaaaaaaaaaaaaaa..alaaaaaaaaa

-frust guling-guling-

-______-"

husband saya tido sorang kat kerteh semalaman hari tu kena kacau ngan hantu. suka lah tu kene kacau. sampai dah tak nak bawak bini.

okaaay fine!



along, jangan g mana-mana ahad, isnin, selasa,rabu,kamis. i g rumah u kuk. bosan doh i tengok rumoh i .

long, jom kita g karok kat alamanda~

errr..lagu nasyid or selawat ade tak kat alamanda. hahaha. mesti along tak nak pergi karok ngan aku.=p

6 comments:

Ezzah said...

kalo nk karok kt alamanda, danish nk join!! hahaaahha..

PuteriKureKure said...

hehehe. husband farah suka kena kacau eh? hati2 tau!

Qimie said...

tak cukop 3 bulan lagi so tak ley karok jugakkss!! haha.

Nia said...

betul la tuh, tunggu sampai 4 bulan, baru bleh pegi jalan2 tau.

mamalieyna said...

hikhik..sehari mana nak rindu, suh aa tingglkan tuk 2,3 minggu..haaa... melopong =P

Byzura Mj (By) said...

hahahah. duk diam2!