Pages

Thursday, 3 June 2010

mahu hidup mewah??

baca di SINI

selalu kalau bosan malam-malam kami suka round-round kawasan country height ni menikmati pemndangan rumah mewah yang hilang akal besar.

" kijo gapo la bie ore hok rumoh besar gini?"

"set-set bisness la ni, xse bayar tax buat la rumoh besar-besar"

"i rasa ngedar dadoh la. dekpon seludup arok"

terbukti!!!

9 comments:

PuteriKureKure said...

hahaha. ni mesti pasal chef2 tu kan?
tak baca pon kite tau ok. hehe~
(buat muka berlagak sebab baca paper harini)

:P

honeylanz said...

kaya secara ekpress ;)

gee ryder said...

ada sorg member tu kalo lalu ngn dia, katanye umh org xingat mati :P

Miss Layaleya said...

hahahaha.. sy pn suka g tgk umah2 besar.. area damansara, bukit tunku.. besar x hengat umah diorg..

Fathiyah said...

aihhhh
macam macam la ni kan

rynas said...

jangan nanti hidup tak berkat ma...duit banyak hati talak senang oooohhh

Dong, Dia & Azra said...

kitorang pun akan tuduh orang tu jual dadah kalau nampak dia mewah sangat...hahahaha!!!

maya amir said...

tulaa psl.. camne depa kaya aaa... takleh jadik nih..takleh jadik..hehehhee

Nia said...

kalau kami pegi jalan2 kat area rumah mewah bkt jelutong pun sama..terpinga tengok rumah2 besar tu..bukan besar dah tu, besar gedabak..haha