Pages

Tuesday, 8 June 2010

kembali beraksi?


semalam birthday suami. disebabkan dia rindu masakan i, kalau masakkan dia dinner mesti dia happy kan?

so semalam dengan gigihnya i masak tom yam, daging goreng kunyit dan goreng telur dadar.

gihihi. ok. tipu.

semalam saya dengan gigihnya transfer makanan-makanan itu masuk pinggan. tapau sajor. hehe

tapi telur dadar saya masak. tapi hangit. haha. pastu bila nak terbalikkan telur tu pecah. hampes betul. lama tak masak telur dadar pon dah fail. and nasi pon masak sendiri. gahaha (gelak bangga)

xtahu ape motif tanak nasik dan goreng telur dadar hangit dan pecah pon nak bangga.

saya ajak dia dating semalam. tapi sebab ade kawan die janji nak datang jadi dia tapau jer food masa balik kerja.

sekali lepas kiteorang makan kawan die call cakap tak jadi datang. haih. rasa macam nak mencarut. naseb baek pregnant.

4 comments:

rynas said...

pagi-pagi dah terbau tomyam dah..alahai...

mrs.spicy said...

rynas: tom yam ni tak kaw pon

PuteriKureKure said...

telur hangit la sedap!
hehehe~

KV said...

baru jer nak tanya dah ilang ke pening loya. Tapau rupanya