Pages

Monday, 7 June 2010

i sihat walafiat hari ni. boleh lah berblog dengan sesuka hati. semalam tak boleh tido sebab asthma menyerang. ingat nak tunggu pagi baru nak pergi klinik. sekali pagi saya dah sihat. pening dan loya pon tidak. mood badan bagus sempena birthday suami kut. tapi dia pagi-pagi paksa saya bersiap nak pergi klinik. dah sihat tak asthma segala buat ape pergi klinik. isk.

mcm biasa. weekend adalah masa untuk menggemukkan diri. tapi weekend kali ni masa untuk mengenal kedai-kedai area rumah. tapau food dari kedai dekat ngan rumah jer.

tapi semalam hubby goreng nasi. nasi goreng daging.

masa parents sampai, petang beli satay kajang.

terlebih bajet. jadi banyak lebih.

dieorang malam keluar makan, aku jer lah dok mengadap satey ni. kul 11 malam pon still makan satey.

nasi ayam ni boleh tahan.lunch.

breakfast nasi lemak hari-hari. kenapa sini xde choice untuk breakfast?? kalau bukan nasi lemak roti canai. bosan~ nak nasi belauk.

and malam makan nasi kerabu.

menu yang sama jer hari-hari. hehe. and baru sedar asyik makan nasik jer pagi petang siang malam. giler lah.

hari ni harapan nak keluar makan tipis. sebab ade kawan suami nak datang. maybe tapau lagi. urghhh~~~

9 comments:

PuteriKureKure said...

takpela. at least awak ada selera tu. makan je eh.

kite ni dah start makan memilih. pedas sangat takmo. bersantan takmo. bergoreng kena pilih2. haihhh..

nieda said...

blog farah selalu tgk makanan yg sedap2..meleleh air liur.

Fathiyah said...

meriahnya dia makan =)

Madi @ Aed said...

byknye baby u makannnnn..:p

zailamohamad said...

tulah, kalu di Klate mace2 ado, ado laksam, pulut pagi, pulut ike kering, nasi berlauk, nasi kabu..argh..tetiba lapar!!

mamalieyna said...

takpe..tgh peknen, mkn byk2 takpe..jgn tak lalu mkn..lg parah..huhu..

Lady of Leisure said...

lama sudah tak amkan ansi kerabu.. rindu nak makan nasi kerabu dengan daging bakar n telur asin letak budu banyak2.. fuh..

Nia said...

bagus la husband tolong masak..suami mithali tu..insya Allah

rynas said...

pergh..meriah dgn makanan