Pages

Saturday, 26 June 2010

hormon ke ape ni??

sejak kebelakangan ini(wah bahasa!) rasa diri macam monster macam shrek macam beast.

rasa sangat buruk bila tengok cermin sebab

1. jerawat tumbuh merata-rata. banyakkkkk. dah la sakit.isk
2.bulu kaki makin panjang? ke perasaan?
3.bulu-buluan sakit bila nak dicabut

semua pon perasan sebab banyak masa nak membelek diri rasa semakin belek semakin buruk. tak soka!

tapi yang best nya rambut dah kurang sikit gugur. kurang sajor. tapi masih bersepah-sepah keguguran. saya tak nak potong! saya tak nak potong!

dan

dan

dan

breast semakin membesar dan membesar. ngehehe. erm. adakah lepas bersalin dia kembali ke saiz asal?? nak kurus balik tapi nak kekalkan saiz ni boleh? gahahaha

i'm feeling sexy~~~~ (nyanyi lagu naughty girl-beyonce)

baik. baik. sila tahan muntah anda. tarik nafas. tarik nafas.

semalam kebuntuan tak tahu nak masak ape, sebab ade ikan tenggiri dengan daging jer. daging husband tak nak makan sebab hari ni dia nak buat blood test. jadi kena masak ikan tenggiri jugak. tapi hari sebelum ni dah masak goreng biasa, malas nak ulang menu sama hari-hari. mula-mula ingat nak singgang jer, tapi bila masuk dapur benda lain yang terhasil.

ikan tenggiri sweet sour, sayur kangkung dan kubis masak kicap, dan telur dadar

dia sangat beria-beria tak nak makan daging, tapi semalam bila i tanya lunch u makan ape? dia jawap,

"beriani kambing.."

huhu. kelakar la awak ni. kambing tu bukan daging ke? dah la kambing! isk. naseb baek ok jer tekanan tadi. semua ok.

awak kelakar awak tahu? eh. awak? macam seseorang jer. hahaha

10 comments:

nieda said...

hormom mengandung tu..tang breast mmg akan besar utk pengeluaran susu nanti...breastfeed baby tau..hehe

Byzura Mj (By) said...

ades breast besar?!! :D

notty said...

simptom2 tu mcm ko akn dpt baby boy jer..hihihi..hasil aku baca dari satu blog lah ni..hihihi..

rynas said...

heheheh tang yg breast besar tu yg best tuh hehheh

Madi @ Aed said...

huyyoooo..membuat keterangan secara terbuke..huah2..

mrs.spicy said...

bai: i loike~=p

mrs.spicy said...

nieda: mintak2 ade rezeki nak breast feed nanti=)

mrs.spicy said...

along; haha. u know me. itu tak cukup open ok=p

mrs.spicy said...

notty; simpton aku macam bercampur la laki n prempuan. camno tu?

mrs.spicy said...

rynas: hehe..kan. hahaha.opsss