Pages

Tuesday, 1 June 2010

hari jumaat ke seremban


pasangan orang kurang upaya

jumaat lepas kami ke seremban. ke rumah kawan husband buat akikah anak dia. macam small gathering jugak untuk gang2 dia sebab yang available dan ade kat kl semua pergi. yang kat kk or bekerja tu tak dapat lah join. hehe

bila gathering gang-gang husband maknanya akan dipenuhi baby-baby yang cute. siap standby camera bateri pon siap bawak spare konon-konon nak amik gambar baby. KONON!

sekali bila sampai tengahari panas nya malaysia! bercampur pulak aku tengah pening sebenarnya tapi kene control ayu sebab tak kan nak tido telentang tengah-tengah majlis kan. (walaupon pening makan tetap bertambah. sedap. sedap.ngehehe) so tak amik pon gambar baby. nak main ngan baby pon macam tak semangat sangat. tengok jer dieorang maen.

and baby-baby ni walaupon panas boleh jer dieorang seronok main-main. tak de yang cranky pon. hebat.hebat. kalah aunty.

jalan pagi tu jem giler. budak-budak dalam kereta termuntah-muntah. jangan cakap budak. aku pon pening tengok kereta banyak sangat. sapa suruh bertolak lambat. haha

petang tu kami balik terus pengsan kat umah. sepanjang hari weh tahan pening. giler hebat.

macam takde motif jer bila kurang gambar kan. haha. aku nak amik gambar food segan la pulak kan. tapi nasi minyak die sangat sedap. tanpa segan silu i makan bertambah=p tu kelebihan datang lambat. tinggal kiteorang jer yang makan masa tu. so kurang lah segan .hehe

6 comments:

Dong, Dia & Azra said...

Hish...mana boleh jalan-jalan ni.

alyyani said...

sedondon suami isteri ni ye. jalan jammed eh? mujur kitorg balik khamis malam tu. kalau tak, sure sangkut gak :)

mrs.spicy said...

feeling pengantin baru..gahahaha

mrs.spicy said...

dong: ni sebelum kejadian=p

Nia said...

psgn kurang upaya? hehe..ade2 jek.

owh, dekat entry i tu beg la yang.

rynas said...

betul masa pregie semua malas ma...