Pages

Monday, 3 May 2010

weekend yang hampir sama


sebelum keluar

best kan jadi lelaki. pakai perfium ngan deodorant jer dah ok.

suami tak kerja hari jumaat. jadi kami mengambil peluang keluar dikala semua orang bekerja. pergi ikano. ade warehouse sale crocs. tapi takde pilihan saiz. sebab kaki mak saiz normal.7. kalau kaki kecik or besar banyak lah.

dah alang-alang ke situ pergi usha langsir kat Macy. hari jumaat tu hari last sale kalau tak silap.

lepas tu dah takde tempat sangat nak jalan kami masuk IKEA. duh. every weekend masuk IKEA dah nak muntah suami cakap. tapi mak tetap enjoy mencuci mata dan mark-mark mana yang berkenan sambil berangan cantik nye kalau benda ni dok dalam rumah aku. aku mane ade istilah bosan kalau cuci mata begini.

perlukan benda ni dalan bilik.

kami dinner di vicuda. kedai makanan thailand yang memang ori lah ke-thailand-an dia. cakap melayu pon asalkan faham jer. aku memang suka tomyam putih kat sini. sungguh pedas sampai nak nangis.

kalau datang sini jangan jupa order puyuh paprik jugak. feveret suami

dan jangan oreder laichi kang sebab tak sedap. haha


sampai kajang dah pukul 11, tapi masih lagi dalam mood dating, jadi suami ajak lepak kat SOHO. minum-minum jer. minum laichi kang sebab tak puas hati ngan lai chi kang vicuda.

pagi baru sampai rumah. best nya keluar merewang takde tujuan macam ni. lain kali buat lagi ok?

kata-kata jari,

Fabulous.Farah

12 comments:

Nia said...

owh,..sama la kita. i pun suka sgt brg2 kat IKEA. Tapi, husband i mesti suka sabotaj, dia kata beli kat Hoe Wah Furniture pun sama aje..hehe..

mrs.spicy said...

huhuh..kite g usha design pastu kite g cari la design lebih kurang..amik idea=p

honeylanz said...

kt ikea byk pilihan... senang nk decor rumah..

mrs.spicy said...

has: kan..cuci mata pon dah ok=)

Dong, Dia & Azra said...

buat buat buat!!! buat camni selalu sebelum tambah geng.

~LIZA~ said...

i pon pegi crocs warehouse sale tu, but on sunday. ada sepasang yg i suka, tapi saiz 12. besar giler! in the end beli kain bedung utk baby :D

oh dah lama i tak mkn kat vicuda. i love their sotong goreng tepung!

mamalieyna said...

hehe..best pulak kuar jenjalan tanpa tujuan ye farah..hehe..:)

etiey.com© said...

Hhahaha...palagiat neh... Jimat dan berbaloi-baloi...

mrs.spicy said...

dong: haha..tulah..sebelum ade someone baik buat selalu kan

mrs.spicy said...

liza: sotong celup tepung dia i suka. tapi sotong kecik sangat. hahaha

wah..dah beli barang baby~

mrs.spicy said...

etiey erywan hehe..memang~

mrs.spicy said...

kak ieyna: best..tapi jarang ade peluang nak buat..huhu