Pages

Monday, 31 May 2010

tawakkal mode ON

suami masak semalam

hehe. ok tipu sikit. ikan rebus goreng ngan nasi dia masak. sayur kirim kat along yang kebetulan nak datang ngan abang helmi semalam. haha~

menu ikan rebus goreng sepatutnya menu lunch semalam. bangun tido nak masak lunch lah konon-konon. masuk toilet dulu, sekali,

" bie darah!!"

terus tak jadi masak. mandi siap-siap pegi jumpa doc. balik tak de mood sangat nak makan. g tapau mc d sajor.

habis gak semangkuk besar bubur ayam sambil-sambil takde mood tuh. kalau ade mood gamaknya mega mac tu pon i telan.

semalam tido awal. kalau boleh setiap masa pon nak tido. bila tido otak tak pikir pape. walaupon tayah risau pon sebenarnya. kalau benda nak jadi jadi jugak. jadi sia-sia tambah stress ke atas badan. tapi susah nya nak tak risau.

semalam suami iron baju sendiri. basuh baju sendiri. vacuum rumah. kemas rumah. semua dia buat sorang. bujang kembali kan?=p

hari ni dah tak bleeding.

tengah tunggu kfc black pepper delivery. hahaha. kfc pon ade delivery sekarang ok~

along berkancil hijau jadi 'akak delivery' =p

12 comments:

honeylanz said...

jgn byk pikir..nnt stress. tido pun x pe..

ena said...

farah... akak doakan yg terbaik utk awak n family ye! take care!!

eim said...

ye farah..relax je jangan tension2 tau..

d.a.m.i.q.u.l.a said...

siannye.sedih dami dgr.take care tau!jgn buat keja umah sgt,soh je asben buat keh keh keh

Dong, Dia & Azra said...

relaks banyak2 okay. jgn stress2 sangat.

minta tolong tanya akak delivery tu buat penghantaran sampai area shah alam tak? Hihi.

KV said...

kdg2 masalah uri kalo bleeding, tapi biasanya ok jer.

NenekPenne said...

mcm tulah suami mithali...bila isteri sakit, suami boleh buat semua kerja rumah...

itulah sebenarnya sebuah perkahwinan... saling bantu membantu dan bekerjasam...ala2 wonderpet....

rynas said...

rehat jer farah jgn wat keje umah..bg hubby buat

sabrina.h said...

rehat,rehat dan rehat..x yah bt keje2 rumah tue...sab dl ms awl2 3bln penah bleeding,tp bc artikel & tnya doc,if bleeding skit mmg normal ms awl2 nie..

nieda said...

jgn stress tau...insyaallah semuanya akan ok..

:: || Mrs. Izwan || :: said...

haipppp nak kena babap ni... jangan makan fast food di awal kandungan.. tak elok.. byk MSG.eat healthy and hope your baby is doing well. again, jangan lasak!! ;)take care babe.

mek da ©™ said...

yeah....harap semuanya ok ye farah