Pages

Tuesday, 11 May 2010

sakit jangan di mintak okeh!


dinner semalam

SARDIN. baby asparagus goreng belacan. telur dadar.

dah terbuktikah kemalasan saya?

i dah beli stock sardin banyak-banyak. agak-agak malas lagi sardin lah hari-hari yer bie.=p

hahaha

semalam saya bercerita pasal tak rasa pape. semalam saya tidur seawal kul 9 sebab kepala sangat sakit. bangun pagi pon rasa pening dan loya-loya. suami terpaksa pergi kerja kul 9 lebih hari ni. nak sangat tak boring kan?

lepas jer breakfast macam magic hilang semua pening-pening. lapar rupanya. haha.sabor jelah

kata-kata jari,

Fabulous.Farah

16 comments:

mamalieyna said...

walaupun sardin, tp rupanya tetap menggoda..tmbh2 layan time2 nak lunch hour ni..nakkk...! :p

Ezzah said...

mcm tuh u ckp malas??? kalo i, tuh dikira rajin! :D

eh, dh start loya2 ekk....biar hubby u rasa. kara bosan kan. eheheh :D

Dong, Dia & Azra said...

sardin dalam tin mesti suka sebab dah tambah sorang lagi umat yang suka makan derang..hehe...

PuteriKureKure said...

make sure jangan bagi perut masuk angin tau. at least awak mamah crackers. ok?

sardin tu makanan segera. jgn amalkan slalu.

hehe. farah dengar la kata2 seorang mama yang suka makan keropok dan cikedis waktu pregnant. kite lagi teruk ok! lagi org kata jangan, lagi kite buat.

mrs.spicy said...

izah: die nak sangat kan?=p

mrs.spicy said...

kak ieyna: sardi je pon.huhu

Byzura Mj (By) said...

sardin pun sedap..pergh lama tak makan

mrs.spicy said...

intan: alamak..sardin feveret..camno neh?

mrs.spicy said...

dong: tambah umat pemalas=p

mrs.spicy said...

bai: sila-sila..bukan susah=p

KV said...

mmg kalu preggie cepat lapar

eMMe said...

kita ni punya selera sama, malam tadi pun masak sardin, sgt lame tak makan sardin, Shedap~

honeylanz said...

dah start nk uwek² yea. mmg x blh lambat mkn n etc...

etiey.com© said...

masa peknen selera mengalahkan jepun tau.. i dulu naik 24kg beb.. eysraf punya pasal. melantak sakan...

rynas said...

wowo hiasannya..i like..

ena said...

adik...
kalo preknen memang malas..
sardin tu kira rajin laaa...
kalo malas tu bila lampin anak penuh bath tub.. ekekeke...

nanti u masuk 4 mths mesti makin makin makin malas macam saya..

muahahaha gelak jahat seorang pemalas.. hahaha