Pages

Monday, 10 May 2010

saat-saat akhir

hari last keluar bawak phone kegemaran. pegi mid valley sebab nak pergi mom and baby expo.

bila keluar dah tak boleh nak main-main macam ni di kala bosan.

begini

begini

begini

dan begini


sambil-sambil tunggu food tak tak boleh main-main snap gambar suami

macam ni

tak pon paksa suami amik gambar tuan blog. di mana dia akan amik gambar secandid dan seburuk yang mampu

ni paling tak buruk

sebelum makan di mulakan dengan amik gambar food suami

dan gambar food diri sendiri

i segang lah nak amik gambar food guna digicam kat kedai. sebab nampak sangat beria. lepas ni terpaksa lah membiasakan diri. kalau jumpa seorang gadis cantik yang sangat beria dan tekun amik gambar food kat mana-mana restaurant, sila jangan gelakkan dia. dia bukan nak amik sangat gambar guna digicam tuh, tapi phone die dah rosak. dan phone baru takde camera. jadi sila lah faham situasi beliau. eceh.=p

kata-kata jari,

Fabulous. Farah

4 comments:

PuteriKureKure said...

alololo....
:)

takpe...digicam pon ok apa. kite dulu b4 pakai phone ni, digicam tu la ke hulu hilir angkut.
:)

Ezzah said...

ahahaha...

ok...xpe...disebabkan cuunn makanya tidak menjadi masalah.:P

Dong, Dia & Azra said...

takpe..kitorang faham...ibu mengandung memang macam tu..hehe..

Byzura Mj (By) said...

ko ni mesti nakal. tengok muka macam nakal gagagaga