Pages

Monday, 3 May 2010

rindu


rindu budak ni. bukan bapak nya kat belakang.

gambar ni aku amik masa dieorang datang swim masa aku kat Hyatt. cute kam. cute kam. cute sangat si aizat ni. masa ni perut buncit lagi. weekend hari tu aku jumpa dia dah kurus. bibik tak bagi makan. isk.

aizat ni anak kawan husband aku. hahaha. takde pertalian darah pon. tapi dia cute banget. budak lelaki paling cute yang pernah wujud.

gambar bluurr ampun. ni aizat ngan aiman. aiman abang dia.

mak dia tengah tunggu hari sekarang ni. derang nak ade adik. jugak lelaki. mesti cute jugak.

"aizat, nak adik?"

"tak nak"

"tak nak bagi aunty lah"

"mana boleh, baby aiman" --si abang yang menjawab.

nanti parents dia kene handle 3 anak lelaki. hoho. hebat nya.

kalau datang rumah kiteorang mesti dieorang suka sepah-sepah kan mainan dieorang. sesungguhnya mainan dieorang ni sangat banyak. biasa lah budak kecik. nanti mak die marah-marah. aku cakap ok jer. biasalah budak-budak. memang ok pon. kalau budak cute buat sepah aku tak marah. hahaha.

bila parents dieorang ajak balik, aizat cakap,

"ala..dah nak balik ke?"

auwww~~~ cair!

duduk ngan aunty la aizat..sure gemuk aizat aunty bagi makan. tengok la uncle Peja macammane sekarang.hehe

budak ni semestinya sentiasa di hati.

rindu syahir jugak!

6 comments:

Dong, Dia & Azra said...

betol. budak kecik memang banyak mainan. walaupon dia kecik dan belom tau main sangat, mainan dia tetap banyak. aneh kan?

mrs.spicy said...

dong:hahaha..mak baby ke yang main?

honeylanz said...

dorang mmg suka beli menan..kalu boleh tiap2 kali masuk kedai gitu..ac n ery tu leh kalah mama lak kan ;)

mamalieyna said...

budak2 mmg byk menan, padahal bukan pandai mintak pun..makbapak ler sibuk2 nak belikan... dah ajar time kecik, bila dh besar, pndai memintak, haaa .. silalah penuhi..hehe..

nieda said...

bdk2 memang byk mainan..mak bapak pun sibuk kumpul mainan utk anak2..hehe

rynas said...

ehhm..sebenarnya mak bapak yg mulakan dulu jugak..sekali beli..bila dah masuk kedai nak lg ler kali kedua, 3 dan seterusnya..