Pages

Monday, 10 May 2010

phone saya sekarang paling canggih yang pernah wujud

aku guna dua phone sebab ade dua number. satu maxis untuk kawan-kawan dan bisness. satu celcom terhad untuk family sahaja.

tapi sebab satu sony , satu nokia, no celcom selalu terabai sebab kalau pergi mana-mana aku malas nak bawak dua charger.

sekarang~


hitam si cikai yang baru. kelabu si cikai yang lama

*lepas ni nak main campak-campak phone sure tak rosak*

dua-dua enset cikai cap nokia. dah takde masalah dah nak bawak charger.

suami, kalau dulu ada 2 phone satu purse dan beberapa sampah sarap penting pon handbag dah penuh. u rase kalau nak tambah lagi seketul digicam muat ke hand bag i? erm..u tak rasa i memerlukan handbag baru ke bila barang banyak-banyak macam ni? i rasa sangat perlu. memandangkan bahjet beli phone tu banyak lagi lebih kan? sekian.

kata-kata jari,

Fabulous.Farah

5 comments:

peminat setia said...

ni boleh juggle ni. tambah lagi satu utk digi boleh la kamu jadi juggler

rynas said...

huhuhu..oklah boleh beli hanbag satu hhhehhe

Mimy Hamid said...

boleh la dari takde..tp ko tunggu preggy 5 bulan je...satio in the handd

mamalieyna said...

hikhik..akak ni dl bercita2 gak nak beli hp cenggini, sonang sket nak pelihara..haha..

*wajib beli handbag baru la farah..ekeke..

Ezzah said...

haaa...bajet yg lebih tuh buat beli handbag, kasut dan makan sedap sedap! :D